MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] [PvP Classic] Propozycje
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
witam,
przychodzę z dość ciekawymi pomysłami bynajmniej według mnie. Z racji iż piękny tryb Pvp Classic wieje pustkami to może chociaż troszkę przywróci to naszych graczy Smile

Jako pierwszy pomysł wpadło mi do głowy dodanie Zwojów Siłki jak i Szybkości do dropu ze skrzynek z małym procentem tak jak to było na wcześniejszej edycji z "Jajkami Wielkanocnymi". Jednak zwoje już nie są PayToWin wiec uważam to za fajny dodatek.

Drugim pomysłem jest dodanie tzw. losowania, miałoby to polegać na tym ze np codziennie co 5h byloby losowanie na - kit vip / kit puncher / kit zwoje / kit booster w zależności od tego co by się wylosowało i jedna z online osób by miała szanse wygrać jedna z nagród.

Trzecia z propozycji to jest usuwanie graczy z topek którzy skończyli z permbanem po 24h/48h od nałożenia kary.

jest to tylko moje zdanie może ktoś jeszcze ma cos do dodania lub do zaprzeczenia moich słów to zapraszam do odpowiedzi.

Pozdrawiam il0ve.
1. Problemu z tym nie będzie aby dodać.
2. Losowanie takowe też mogę wprowadzić.
3. Usuwam ręcznie, co jakiś czas sprawdzam czy ktoś z topek nie ma bana, automatyczny system jest tutaj nie możliwy, a bynajmniej nie jest do zrealizowania przeze mnie.
To świetnie ze pomysł odpowiada! a z tym trzecim tak napisałem bo widzę ze zbanowane konta znajdują się w topkach
Tez jestem za tym aby nieco "Ułatwić" zdobywanie przysłowiowego "Fulla" na classicu bo jest to dla osoby ktora nie chce wydawac kasy dosc ciezkie
Oprócz tego mam pewną myśl aby co 3 miesiące robić "reedycję pvp classic" tzn. reset all poza kupionymi usługami, nie dotyczyłoby to monet, które były resetowane no i wprowadzane jakieś zmiany, np. ten 1mln zmienić xD.
Trzeba to przemyśleć i zapytac innych graczy classica
ten 1mln na starcie eddy byl beznadziejny, zupelnie nie zbalansowany,
co do reedycji to pytanko mam, tak jak kiedys na upvp? reset stat itp, ale itemy, hajs,dzialki, uslugi zostaja?
Tylko same usługi zostaja

Tak bynajmniej to rozumiem
(11-July-2023 12:50:09)misterhenriques napisał(a): [ -> ]ten 1mln na starcie eddy byl beznadziejny, zupelnie nie zbalansowany,
co do reedycji to pytanko mam, tak jak kiedys na upvp? reset stat itp, ale itemy, hajs,dzialki, uslugi zostaja?

Tak jak pisałem, tak. Jeśli byłaby nowa edycja to wówczas nie.
Czyli jesli dobrze rozumiem jakbyś robił ta tzw. reedycje wszystko jest usuwane po za zakupionymi uslugami, tak?
Stron: 1 2
Przekierowanie