MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie Odrzucone] Unban
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: mittess_
Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: Tak
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ zostałem zbanowany za to czego nie napisałem, w moich wiadomościach nie było treści rasistowskich. Zdanie "pusty czarny łeb" oznaczało przedmiot z trybu Ultra PvP 4.0. Nie odnosiło się to do gracza
Powód blokady: Zachowania Rasistowskie/brak kultury/Wulgaryzmy/obraza gracza/Recydywista
Data nałożenia blokady: 20.06.2023 godz: 15:19
Moderator banujący: MrSandKing
Serwer: Hypixel.PL
Cześć,

zacznijmy od samej kary, którą ci nadałem - powodem blokady nie jest sam rasizm, za który również zostałeś zablokowany, natomiast jest również nim twoje zachowanie, które pozostawia wiele do życzenia. Wyzwiska, prowokacje w stronę innych nie są na pewno rzeczą tolerowaną na serwerze.

Co do samego rasizmu, sugerowanie, że ktoś jest "pustym czarnym łbem" nie ma ani dobrych skojarzeń, czy też dobrego znaczenia, a swoje wiadomości kierowałeś do gracza, dlatego też blokada została nadana. Takie zachowanie nie jest tolerowane na serwerze.

Prośbę o zniesienie blokady odrzucam.
(20-June-2023 15:53:18)JanuszTank napisał(a): [ -> ]Cześć,

zacznijmy od samej kary, którą ci nadałem - powodem blokady nie jest sam rasizm, za który również zostałeś zablokowany, natomiast jest również nim twoje zachowanie, które pozostawia wiele do życzenia. Wyzwiska, prowokacje w stronę innych nie są na pewno rzeczą tolerowaną na serwerze.

Co do samego rasizmu, sugerowanie, że ktoś jest "pustym czarnym łbem" nie ma ani dobrych skojarzeń, czy też dobrego znaczenia, a swoje wiadomości kierowałeś do gracza, dlatego też blokada została nadana. Takie zachowanie nie jest tolerowane na serwerze.

Prośbę o zniesienie blokady odrzucam.

Za Wyzwiska i prowokacje kolego są mute a nie bany a zobacz sobie logi do kogo to napisalem. Poza tym sam byłem prowokowany. Nie widze rasizmu w tym co pisałem. A Możesz odpisywac na bany ktore ty nadales?
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie