20-June-2023, 08:25:28
Witam, Classic polega głownie na tym, że ma się z 32-64 koxy, 4-6 zwoi, punchera , wędkę, miecz 4 perły i z 6zmianek 4/3. Żeby nie umrzec trzeba umieć zmieniać sety podczas pvp w najkrótszym czasie, ogarniać pvp na wędkę itp.
Dlatego myślę, że nie najgorszym pomysłem będzie dodanie na practice kitu Classic full, który zawierał by:
-1 miecz 5/3/2 diamentowy
-wędka 3/3/3
-puncher 3/3/1
-48 koxy
-64refy
-4perły
-5zwoi siły
-5zwoi szybkości
-64 strzały
-6 setów 4/3
-jeden set 4/3 na sobie
Rozumiem, że kit za bardzo nie będzie wybierany, ale znajomi którzy chcą udoskonalić się w pvp na classicu, będą mogli się uczyć jak grać i zmieniać sety.
Druga sprawa(Classic duele):
Na classicu /duel sa kity xxx_wedka, jednak ta wędka jest zniszczalna (większość graczy nie umie używać jej tak by się nie niszczyła, lub nawet nie wiedzą, że tak się da), dlatego proponuje i tutaj dodać niezniszczalną wędkę lub wędkę z kit puncher(zniszczalną wtedy) 3/3/3
Pozdrawiam
(Wątki 2w1, zeby trawa sie nie czepiał
)
Dlatego myślę, że nie najgorszym pomysłem będzie dodanie na practice kitu Classic full, który zawierał by:
-1 miecz 5/3/2 diamentowy
-wędka 3/3/3
-puncher 3/3/1
-48 koxy
-64refy
-4perły
-5zwoi siły
-5zwoi szybkości
-64 strzały
-6 setów 4/3
-jeden set 4/3 na sobie
Rozumiem, że kit za bardzo nie będzie wybierany, ale znajomi którzy chcą udoskonalić się w pvp na classicu, będą mogli się uczyć jak grać i zmieniać sety.
Druga sprawa(Classic duele):
Na classicu /duel sa kity xxx_wedka, jednak ta wędka jest zniszczalna (większość graczy nie umie używać jej tak by się nie niszczyła, lub nawet nie wiedzą, że tak się da), dlatego proponuje i tutaj dodać niezniszczalną wędkę lub wędkę z kit puncher(zniszczalną wtedy) 3/3/3
Pozdrawiam
(Wątki 2w1, zeby trawa sie nie czepiał