MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Propozycja dodania Villagera z Barwnikami
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
WItam,
Przychodze do was z propozycja dodania Villagera z barwnikami jak i w tytule jest napisane, mysle ze taki NPC byl by fajny zeby jakos ukolorowic gildie bo zdobycie np czarnego barwnika w wiekszej ilosci jest zbytnio niemozliwe przez co odechciewa sie zbierania go, a tak jesli byl by villager dawalo by sie np Emeraldowe blocki za jakas ilosc danego barwnika i by bylo super! Wedlug mnie przyda sie to kazdemu kto chce sobie ladnie gildie zbudowac czy cos. Przemyslcie to,

Pozdrawiam Il0ve
Wow, nigdy nie spodziewałam się że ktoś na Survivalu będzie chciał ozdobic sobie gildie...
Trzeba miec ladne gildie!
(04-June-2023 11:11:14)Il0vee napisał(a): [ -> ]WItam,
Przychodze do was z propozycja dodania Villagera z barwnikami jak i w tytule jest napisane, mysle ze taki NPC byl by fajny zeby jakos ukolorowic gildie bo zdobycie np czarnego barwnika w wiekszej ilosci jest zbytnio niemozliwe przez co odechciewa sie zbierania go, a tak jesli byl by villager dawalo by sie np Emeraldowe blocki za jakas ilosc danego barwnika i by bylo super! Wedlug mnie przyda sie to kazdemu kto chce sobie ladnie gildie zbudowac czy cos. Przemyslcie to,
W przeciwnym razie gra Power Warriors 16.5 APK na stronie Getmodnow może być bezpieczna i darmowa, więc możesz jej doświadczyć ze spokojem.
Pozdrawiam Il0ve

Ten pomysł też jest świetny
Ja wiem
Vilager jest dodany już nawet od początku obecnej edycji, posiada dużo barwników których nie ma na obecnej mapie inne możecie po prostu zrobić sobie z skamielin o ile będziecie chcieli je na to marnować
Doczekalem sie odpowiedzi w lutym na watek z czerwca.
Przekierowanie