Heja,
Pisze ten wątek w sprawie butów górnika aka wymagania przeżycia na trybie. Widziałem że nikt nie porusza ich tematu, więc zrobie to ja.
Rzeczą która mi sie wydaje w tych butach zbyt mocna to ich stosunek ceny do jakości. Buty łatwo można zdobyć handlując z innymi albo po prostu kopiąc. Dają one 40hp, oraz prot 10 a także są niezniszczalne. Statystyki te zdecydowanie pozwalają na zoranie, mamy ponad 2 razy więcej czasu na zjedzenie koxa/ucieknięcie/zperłowanie. Jak można zauważyć na trybie prawie każdy lvl 10+ je posiada, co robi je najbardziej opłacalnym itemem tego trybu (cena:jakość), stąd proponuje LEKKIEGO ich nerfa. Lecz chcę też usłyszeć opinię community, dlatego zapraszam do pisania pod tym wątkiem opinii oraz ankiety.
Pozdrawiam

Proponuje podniesienie ceny z aktualnych 64 do 128 emeraldow.
Imo, albo zwiększyć cene ich np eme + hajs, bądź znerfic w jakiś sposób aby dawały 30hp albo 35hp.
jestem za tym co pisze redvzy
Podnoszenie ich ceny i tak za bardzo nic nic nie zmieni, a nowi gracze mogą sie oburzyc ze inni taniej mieli,
Nerf ilosci serc dostali by wszycy
30hp to i tak git i wydaje mi się, ze byloby idealną ilością
pozdro
(25-May-2023 22:32:53)scriptarina napisał(a): [ -> ]Heja,
Pisze ten wątek w sprawie butów górnika aka wymagania przeżycia na trybie. Widziałem że nikt nie porusza ich tematu, więc zrobie to ja.
Rzeczą która mi sie wydaje w tych butach zbyt mocna to ich stosunek ceny do jakości. Buty łatwo można zdobyć handlując z innymi albo po prostu kopiąc. Dają one 40hp, oraz prot 10 a także są niezniszczalne. Statystyki te zdecydowanie pozwalają na zoranie, mamy ponad 2 razy więcej czasu na zjedzenie koxa/ucieknięcie/zperłowanie. Jak można zauważyć na trybie prawie każdy lvl 10+ je posiada, co robi je najbardziej opłacalnym itemem tego trybu (cena:jakość), stąd proponuje LEKKIEGO ich nerfa. Lecz chcę też usłyszeć opinię community, dlatego zapraszam do pisania pod tym wątkiem opinii oraz ankiety.
Pozdrawiam 
Tak szczerze ten przedmiot praktycznie w żaden sposób nie uprzykrza życia, a poza tym jest to dla mnie pewna forma balansu bo w końcu jaki sens ma zabijanie kogoś na 3 hity. Mimo tego że te buty są całkiem mocne to i tak nie zabije kogoś kto ma mocniejsze itemy, a sytuacja z tym że ktoś ci ucieknie tak często się nie zdarza tym bardziej w twojej sytuacji jak masz buty speed 4 więc nie rozumiem zbytnio problemu.
Pozdrawiam

Moja sugestia: Nerf efektu Zwiększonego Życia V (+ 10 serc) do Zwiększonego Zycia III (+ 6 serc), wszystko inne pozostawiając jak jest.
(26-May-2023 16:56:55)Trawsonek napisał(a): [ -> ]Moja sugestia: Nerf efektu Zwiększonego Życia V (+ 10 serc) do Zwiększonego Zycia III (+ 6 serc), wszystko inne pozostawiając jak jest.
Git - trzeba testowac metoda prob i bledow - bedzie za duzo to sie obnizy, bedzie za malo to sie podniesie tak aby owy balans dobrze dostosowac. Mozesz wprowadzic w zycie.
(26-May-2023 16:09:07)piasek210 napisał(a): [ -> ]Tak szczerze ten przedmiot praktycznie w żaden sposób nie uprzykrza życia, a poza tym jest to dla mnie pewna forma balansu bo w końcu jaki sens ma zabijanie kogoś na 3 hity. Mimo tego że te buty są całkiem mocne to i tak nie zabije kogoś kto ma mocniejsze itemy, a sytuacja z tym że ktoś ci ucieknie tak często się nie zdarza tym bardziej w twojej sytuacji jak masz buty speed 4 więc nie rozumiem zbytnio problemu.
Pozdrawiam 
Tak szczerze to mi może on nie przeszkadza ale jak widać wielu innym osobom tak, tylko ja mam obecnie te buty i mi nikt nie ucieka, ale inni odczuwają ten problem. Zresztą lekkie nerfy typu -1 health boost tylko zmniejsza hit wymagany do padniecia o 1, żeby wkońcu nie dorównywały itemom boskim.
Pozdrawiam