MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Classic /klan info, /d info
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, na classicu od dawnnaaaaa znajduje się problem przy 2 komendach (chyba ze przy jeszcze jakiejs), a mianowicie /d info i /klan info.

Błąd polega na tym, że zamiast ładnie poukładanego wizualnego przedstawienia danych jest jakis smietnik
Przykład:

-----------------------
Członkowie: xfdsas, dsadu, adiud
Nazwa klanu: abc
---------------------------
Lider:abc
Ilosc zabójstw:21
Zastepca:023dkj

I tak samo na działkach, zamiast po kolei,
Nazwa klanu, lider, zastepca, czlonkowie itd.

Błąd chyba polega na tym, że wszystkie wiadomosci wysyłają się w tym samym momencie, przez co kolejność jest zupełnie losowa.

Pozdro
(brak ssow bo nie chce mi sie teraz na mc wbijac i ss robic
)
Klient i wersja minecraft?
(14-May-2023 14:39:26)Trawsonek napisał(a): [ -> ]Klient i wersja minecraft?

Na lunarze wystepuje chyba na kazdej wersji - sprawdzilem na 1.8, 1.16, 1.17, 1.19 i na wszystkich wymienionych informacje sie "rozjezdzaja"

https://i.imgur.com/IWsCos1.png
W zasadzie tak samo mam odkąd używam lunara, możliwe iż sam lunar nie jest problem a bardziej jego modyfikacje pod czat, nie wiem nie testowałem szumiel twierdzi iż wynika to z samej wersji MC, a w zasadzie pluginu, który umożliwia wejście wyższym wersjom MC na tryb z niższą w tym przypadku 1.8. Ktoś z 1.16 na 1.8 etc.
Client blazingpack
wersja 1.8.8

Widziałem to na innych clientach typu: Batmod, Ares Client i LabyMod, A jak wyżej Mifuzze napisał, problem pojawia się również na lunarze.
To sprawdź czy ten problem występuje na czystym 1.8, jeśli tak to oznaczałoby że problem jest z klientami.
Na czystym 1.8 tez rowniez wystepuje taki blad
kiedys jeszcze na 1.16 czystym wchodzilem, to też taki bład wystepowal.
Wydaje mi się, że na każdej wersji to wystąpi, chyba, że sa wersje bez tego bugu(ale pewnie jest ich mało)
Przekierowanie