Witam, przychodzę z pytaniem o to ile działek na raz można połączyć na bescie. Na przestrzeni swojej gry na bescie słyszałem już że mogą być to max 2, 3, 4 a nawet 6 działek, dla tego chciałbym uzyskać w miarę wiarygodną informację na ten temat.
(10-April-2023 14:47:12)Kendal555 napisał(a): [ -> ]Witam, przychodzę z pytaniem o to ile działek na raz można połączyć na bescie. Na przestrzeni swojej gry na bescie słyszałem już że mogą być to max 2, 3, 4 a nawet 6 działek, dla tego chciałbym uzyskać w miarę wiarygodną informację na ten temat.
W ogóle nie da się mieć teraz więcej niż 2 działek wiec trochę dziwne by było gdyby można było więcej łączyć
(11-April-2023 13:24:33)reptider napisał(a): [ -> ] (10-April-2023 14:47:12)Kendal555 napisał(a): [ -> ]Witam, przychodzę z pytaniem o to ile działek na raz można połączyć na bescie. Na przestrzeni swojej gry na bescie słyszałem już że mogą być to max 2, 3, 4 a nawet 6 działek, dla tego chciałbym uzyskać w miarę wiarygodną informację na ten temat.
W ogóle nie da się mieć teraz więcej niż 2 działek wiec trochę dziwne by było gdyby można było więcej łączyć
O ile dobrze pamiętam nie ma limitu co do działek które nabędziemy za pomocą aktu, czy coś się w tym temacie zmieniło?
Również jestem ciekaw, do dziś jeszcze pamiętam wille LUA z poprzedniej edycji ;D
Jedyne, co pamiętam z tej willi to budę kwarca