MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] arena pvp
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dzień dobry.
Na ten moment do pvp istnieje tylko /warp pvp i eventy. Na pvp traci sie itemy i tytul, na eventach traci sie tytul, wiec przychodze z pomyslem na zrobienie /warp arena na ktorej nie będzie sie tracilo ani tego, ani tego. Arena przydala by sie do testowania swoich umiejetnosci w na przyklad 1v1.
jestem jak najbardziej za tak,
oczywiscie bez podzialow na komes+ i komes- bo to by stracilo sens

Czesto gracze nie chca isc 1v1 bo nie chca tracic tytulu/itemow, a takie rozwiazanie bylo by super

Nie wiedzialem ze krolik umie pisac ciekawe posty czasem Smile
Czy ja wiem zeby to bylo konieczne...? Masz tez spora ilosc innych trybow pvp, a event czy to klejnoty, kopalnia lub martwe pb nie jest wcale rzadko. Czasem moze warto poczekac, neutralnie nastawiam sie nad dodaniem ww. propozycji.
Wlasnie chodzi mi o to zeby miec warp dostepny 24/7 na ktorym moglbys cwiczyc swoje umiejetnosci ze skyblockowych broni, bo raczej nie znajdziesz na practice takich itemow ze skyblocka.
Zgadzam się z królikiem, niegdyś była propozycja dodania na practice kitu SkyBlock, ale została odrzucona ponieważ pvp na SkyBlocku ciągle się zmienia. Na tym etapie gracze sami by decydowali czym się biją itp. to by było takie practice tylko że na SkyBlocku. Pomysł supeer
Zaakceptowane, wprowadzenie w nadchodzącej aktualizacji lub jednej z przyszłych.
Przekierowanie