witam, pisze prośbe o przywrócenie, lub włączenie komend /marry
niektóre komendy /marry x, nie działają,
np. /marry heal, która kiedyś działała już nie działa(nie wiem dlaczego)
lub
/marry tp
nie działa, choć mogłaby, i było by to fajne urozmaicenie(oczywiscie wyłączona na rajdy itp "Twój partner znajduje się w miejscu do którego nie można się teleportować"
pozdro
(08-April-2023 15:41:02)misterhenriques napisał(a): [ -> ]np. /marry heal, która kiedyś działała już nie działa(nie wiem dlaczego)
I ze co ta komenda robi xd? Leczy twojego partnera? Jesli tak nic dziwnego ze jest dezaktywowana...
(08-April-2023 15:41:02)misterhenriques napisał(a): [ -> ]/marry tp
nie działa, choć mogłaby, i było by to fajne urozmaicenie(oczywiscie wyłączona na rajdy itp "Twój partner znajduje się w miejscu do którego nie można się teleportować"
pozdro
Na creative dziala, tam mozesz sie tym pobawic. Na trybie jest duzo wiecej rzeczy ktore mozna urozmaicic, dodac lub poprawic wiec nie widze sensu marnowania nad "marry" wiecej czasu, a za kazdym takim razem pozniej zaczyna sie narzekanie ze na trybie nie ma nic nowego. Jak ma byc skoro tworcy pracuja nad poprawieniem marry zamiast tworzyc nastepne update'y?
(08-April-2023 15:41:02)misterhenriques napisał(a): [ -> ]witam, pisze prośbe o przywrócenie, lub włączenie komend /marry
niektóre komendy /marry x, nie działają,
np. /marry heal, która kiedyś działała już nie działa(nie wiem dlaczego)
lub
/marry tp
pozdro
takie rzeczy sa wylaczone bo za duzo zabawy z blokowaniem tego wszedzie, a wiele graczy to wykorzystywalo dlatego zostalo to zablokowane