MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Profity tytułów
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dobry wieczór, przybywam z propozycją dodania profitów do tytułów. Z każdym nowym tytułem można by było otrzymywać kity jakieś ( im wyższy tytuł tym lepszy kit z jakimiś adamantium lub kluczami, esencjami, runami orbami) oczywiście w małych ilościach by nie było zbyt op. W dodatku fajnym pomysłem było by dodanie do tych wyższych rang typu książę krwi królewskiej+ odblokowane kolorki pisania na chacie tylko dla tej rangi, np dla Władcy pomarańczowy/żółty itp. ( chodzi mi tu o dodanie tego to trudniej dostępnych tytułow a nie do jakiegoś Książe lub komesa, którego można wbić otwierając kluczyki z jednej zrobionej baszty.

Pozdro
Mam nadzieję, że część mojego pomysłu lub coś podobnego zostanie wprowadzone
Pomysl fajny, ale z racji tych przywilei nagminnie tytul bedzie oddawany specjalnie, wiec to wedlug mnie calkowicie dyskwalifikuje pomysl z wprowadzenia
Mifuzze jak zwykle 24/7 na forum... Nie sądze by był oddawany gdyż każdy by chciał mieć jakiś przywilej, a gdyby oddał tytuł to by ich nie miał, wiele ludzi z dużym tytułem go szanuje i nie chce go tracić a tym bardziej oddać. Stąd pomysł by dodać coś takiego od książę krwi królewskiej+

A jakby nawet taki komes/książe oddawał tytuł to zabardzo by nic nie zmienił dając 100-200k tytułu.
Przeciez to nie problem oddac koledze z druzyny elektora na przyklad, odbiera nagrode i oddaje spowrotem wlascicielowi.. Ciagle musialaby byc osoba od pilnowania tego
No rozumiem, można by było wprowadzić takie coś. Dawało by przywilej za bilans tytułu z tygodnia/połowy miesiąca

W pewnym stopniu uniemożliwiłoby to tego typu oszustwa
Niepotrzebne dodanie roboty dla administracji... pomysł jakiś jest ale bym musiał pomyśleć jak to sprawnie zabezpieczyć ale aktualnie odrzucone
Przekierowanie