MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] nowy event
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dobry wieczór,
przychodzę z pomysłem na dodanie rucolowego eventu. Na czym będzie on polegał?
- z kopania ( tak jak to bylo z prezentami ) będzie można zbierać liście rucoli, które następnie będzie można wymieniać np za 2 staki na przepustkę do rucolowego bossa. Co do bossa mam parę pomysłów np. tak jak to z valkyria 100k i diamentowy set, za bron kusze minigun. Mozna by jeszcze dodać na niego spawnienie sie malych królików które będą spawniły się co 2 min po 10 - 11, będą miały 5k hp i jako bron kijki odrzut X. na bossa będzie można isc w minimum 2 osoby ponieważ jak napisalem przez to ze boss bedzie mial minigun i małych pomocników, to solo ledwo się będzie dało do niego podejść. Nagrody z bossa mogą być w postaci kluczy do skrzynek w których będzie mogło się znajdować:
$ od 1kkk do 4kk
tytuł od 20k do 40k
fragmenty miecza rukolowego którego będzie można zrobić z 32 fragmentów
enchanty typu gz 3, zamro 2-3
Myślę że pomysł jest do zrealizowania po evencie dnia dziecka.
pozdro uwu
swietny pomysł, zaczelabym az grac na sb tylko dla tego eventu
odklejka
Nie lepiej byłoby napisać samemu taki event i od razu udostępnić władzom wyższym?
(13-March-2023 20:45:37)skydiks napisał(a): [ -> ]Nie lepiej byłoby napisać samemu taki event i od razu udostępnić władzom wyższym?

chcialabym zobaczyc taki event w wykonaniu tego gracza
Daj namiary na dealera, albo napisz gdzie sprzedaja nieletnim pol litra
W 2023 będą latające samochody
2023:
(13-March-2023 19:59:11)krolikmaly napisał(a): [ -> ]Dobry wieczór,
- z kopania ( tak jak to bylo z prezentami ) będzie można zbierać liście rucoli, które następnie będzie można wymieniać np za 2 staki na przepustkę do rucolowego bossa. Co do bossa mam parę pomysłów np. tak jak to z valkyria 100k i diamentowy set, za bron kusze minigun. Mozna by jeszcze dodać na niego spawnienie sie malych królików które będą spawniły się co 2 min po 10 - 11, będą miały 5k hp i jako bron kijki odrzut X. na bossa będzie można isc w minimum 2 osoby ponieważ jak napisalem przez to ze boss bedzie mial minigun i małych pomocników, to solo ledwo się będzie dało do niego podejść. Nagrody z bossa mogą być w postaci kluczy do skrzynek w których będzie mogło się znajdować:
$ od 1kkk do 4kk
tytuł od 20k do 40k
pozdro uwu
(13-March-2023 20:53:30)Pjoter6996 napisał(a): [ -> ]W 2023 będą latające samochody

2023:
(13-March-2023 19:59:11)krolikmaly napisał(a): [ -> ]Dobry wieczór,
$ od 1kkk do 4kk
tytuł od 20k do 40k
pozdro uwu
jasne ze tak
Brakuje wielkiego desdikado jako bossa i trawa robi na ultra
Jak napiszesz i będzie git to wprowadzimy na event Tongue
Przekierowanie