MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Ankieta - Dodanie kosy na upvp
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, chciałbym by dodano kosę na upvp, przynajmniej jako ikonę, nie musi być to najlepsza broń, byle żeby była
Jesli ma to byc zupelnie inny przedmiot, tylko po prostu enchantowana kamienna motyka z jakimis zakleciami/umiejetnosciami to jestem za, natomiast jak masz na mysli zeby przywrocic kose 1:1 z balansem ze starej edycji upvp to jestem kompletnie na nie - ta edycja sporo rozni sie od poprzedniej i ten itemek bylby zbyt mocny do rozgrywki..
(04-March-2023 01:36:12)Mifuzze napisał(a): [ -> ]Jesli ma to byc zupelnie inny przedmiot, tylko po prostu enchantowana kamienna motyka z jakimis zakleciami/umiejetnosciami to jestem za, natomiast jak masz na mysli zeby przywrocic kose 1:1 z balansem ze starej edycji upvp to jestem kompletnie na nie - ta edycja sporo rozni sie od poprzedniej i ten itemek bylby zbyt mocny do rozgrywki..

Chodzi mi o znerfioną kosę na poziomie itemów, które tam są.
@refresh
Nie od razu... Po kilku miesiącach będzie można nad tym myśleć, bez przesady wszystkiego od razu i tak nie wprowadziłem.
Przekierowanie