MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] event komes-
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Bry wieczór. przyszedłem z pytaniem po co jest event komes -? od paru dni jestem na eventach komes- i jakoś od tych paru dni nie widziałem kompletnie nikogo na tym evencie. Wiec mam prośbę aby usunąć eventy komes- bo nic nie dają a tylko przeszkadzają nieszczęśnikom którzy spadli z komes+ na komes-.
Głupi pomysł to że ty jesteś słaby i spadasz do komesa- to nie oznacza że mają być połączone eventy.
Event stoi pusty bo takie osoby jak ty na nie wchodzą.
Co jakiś czas na event ktoś wchodzi (głownie kopalnia) i z niego korzysta.
Zrobienie eventu dla komes- i komes+ wspólnego będzie bez sensem bo to sprawi że komes- nikt nie będzie chodzić na eventy bo będą ginąć.
Nie bez powodu zostaly te eventy rozdzielone na nizsze i wyzsze poziomy zeby je teraz laczyc. Chcesz zdobyc tytul? Sa tez inne metody niz zabijanie. Nowych graczy ciagle przybywa, wiec nie wyobrazam sobie jakby mialo wygladac wbijanie petow przez powiedzmy rycerzy, gdzie nagle na takiego poczatkujacego wylatuje ktos z arcyksieciem i zdejmuje go na tapa. 0 jakiegokolwiek sensu, i jeszcze zniechecalo by nowe osoby do zaczecia gry na trybie, czy nawet serwerze...

Podsumowanie dwoma slowami: Idiotyczny pomysl..
Zostało to wprowadzone aby nowi gracze mogli korzystać z eventu tak samo jak Ci co mają dobre itemy a to że spadłeś to tylko i wyłącznie twoja zasługa. Zawsze możesz szybko wrócić kupując rangę i wtedy więcej tytułu dostaniesz i wrócisz na komes+.
Przekierowanie