MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Topka/komenda od tytulu?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Proponuje dodac komende ktora umozliwi graczom sprawdzenie ilosci tytulu innej osoby, mysle ze moze to okazac sie przydatne w pewnych przypadkach. Jesli nie ma mozliwosci dodania komendy, moze jakas topka? Nie wiem, zrobcie z tego tytulu jakis pozytek, wiec niech gracze moze poczuja nieco rywalizacji o wyzszy tytul, skoro i tak nic on nie daje?
Komenda moim zdaniem good idea

Topka? Niekoniecznie. Składałaby się ona z tych samych osób i zmieniała praktycznie nieznacznie. Nowi gracze nie będą mieli jakichś wyższych realnych szans w ogóle dostać się do tej topki w porównaniu z graczami, którzy ten tytuł już sobie wyrobili przez ostatnie miesiące grania.
Niby tytuł udostępnia np warp nether lub end warto bylo by cos dodać wyżej
(17-February-2023 20:39:47)kubamax napisał(a): [ -> ]Komenda moim zdaniem good idea

Topka? Niekoniecznie. Składałaby się ona z tych samych osób i zmieniała praktycznie nieznacznie. Nowi gracze nie będą mieli jakichś wyższych realnych szans w ogóle dostać się do tej topki w porównaniu z graczami, którzy ten tytuł już sobie wyrobili przez ostatnie miesiące grania.

Przecież już było wiele osób które zdobyły w pare dni grania strasznie duże ilości tytułu, więc to raczej nie problem
Warto np za posiadany tytuł mieć możliwość raz na 24 h walki z bosem i odpowiednio do posiadanego tytulu dostać nagrodę w postaci $$$ ... i np książę 1kk i dalej w górę oczywiście niższe tytuly tez ....to z pewnością zachęci
Z przyjemnością informuję, że została wprowadzona nowa komenda umożliwiająca sprawdzenie tytułu innego gracza! Wystarczy wpisać /tytul nick, a już można poznać informację o tytule danego użytkownika (ONLINE).

Niestety, jeśli chodzi o topkę, to należy przyznać, że jest to zagadnienie bardziej złożone, niż mogłoby się wydawać. Jednakże, pragnę zapewnić, że dokładam wszelkich starań, aby wprowadzić zmiany w tym zakresie. Niestety, nie jestem w stanie obiecać, że efekty będą natychmiastowe, ale zrobię, co w mojej mocy, aby poprawić sytuację.
Przekierowanie