MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie zaakceptowane] Prośba o UB
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
• [b]Nazwa użytkownika zbanowanego: hit_select_test
• [b]Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni:tak
• [b]Dlaczego chcesz dostać unbana: Zostałem wezwany na sprawdzenie na tym koncie pierwszy raz. Obecnie jestem na laptopie mojego młodszego brata, ponieważ mój laptop nie posiada klawisza ''w''. Grałem arene na bed wars i nagle jestem wezwany na sprawdzenie za cheaty. Jako że jest to laptop mojego brata, nie wiedziałem że ma on x raya.Wiem, że x ray jest niedozwolony ale ja nigdy go na tym serwerze nie użyłem.Zrozumiałbym jeszcze bana na bed wars za posiadanie killaury, reacha lub innych wspomagaczy do pvp, ale x ray w żadnym stopniu nie ułatwia mi gry na bed wars.Proszę o skrócenie owego bana z powodów wymienionych powyżej.Wiem że nie jestem święty jeżeli chodzi o historie banów itd, ale jak możecie zobaczyć, to jest moja pierwsza kara od dłuższego czasu. Tamten okres, gdzie byłem mało myślącym dzieckiem już minął, dlatego proszę o wyrozumiałość i skrócenie mi bana. Mogę zgodzić się jeszcze raz na sprawdzenie ale pomijając fakt x raya, bo domyślam się, że to nie przez niego zostałem wezwany na sprawdzenie podczas areny bed wars. Z wyrazami szacunku hit_select_test
• [b]Powód blokady:wspomagacze
• [b]Data nałożenia blokady:14.02.2023
• [b]Moderator banujący: kiktd_
• [b]Serwer:mf bw
Hejka.

Po pierwsze, kara była jak najbardziej prawidłowa. Xray jest zakazany na całym serwerze, ponieważ w każdej chwili możesz zmienić tryb.

14. Zakazuje się używania wszelkiego rodzaju wspomagaczy ułatwiających grę takich jak np. Huzuni, Vape, Flux, Wurst, Flare, Autohotkey, TinyTask, CheatEngine, X-Ray oraz modyfikacji typu Map Downlonder.
16. Zabrania się posiadania na komputerze wszelkiego rodzaju wspomagaczy oraz ich plików instalacyjnych. Przyznanie się do ich używania/posiadania podczas sprawdzania jest równoznaczne z ich używaniem. Dozwolonymi modyfikacjami są: Optifine, Minimap, Armor/Effect Status, Replay Mod, Laby Mod, BlazingPack, LunarClient, Better PvP, Shaders oraz wymienione w §2 pkt 21.

Nie byłeś ostatnio karany, więc możemy umówić się na ponowne sprawdzanie w wiadomości prywatnej na dsc (mój discord Kiktd_#9234)
lub na centrum pomocy na serwerowym ts3/discord. Jeżeli nie będziesz miał nic innego niż xray to mogę ci skrócić karę do bana na 10 dni. Nie możesz jednak modyfikować żadnych plików od momentu nadania bana.
Gracz sprawdzony ponownie i nic więcej nie ma. zaakceptowane.
[Obrazek: a44cf49293474.jpg]
Przekierowanie