MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] [Practice] Kit SkyBlock
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam przychodzę z propozycją dodania na Practice kita SkyBlock.

Składałby się z takich rzeczy jak:

Miecz

[Obrazek: dhCPnxu.png]

Set

Hełm
[Obrazek: JQek2c6.png]

Zbroja
[Obrazek: VIUQlww.png]

Nogawice
[Obrazek: KOX8edj.png]

Buty
[Obrazek: k79xZak.png]

Dodatki

Miecz z Skok 2
[Obrazek: qv3tquI.png]

Kotwica
[Obrazek: dPEuDur.png]

Kusza
[Obrazek: S2serVD.png]

20 koxów
[Obrazek: B3WOjH7.png]

Pszczołka
[Obrazek: 4M3zhke.png]

Feniks
[Obrazek: KeYCdCs.png]

Demon
[Obrazek: pyM9EJD.png]

Królik
[Obrazek: oiM0ISd.png]

Cukierkowa Pszczołka
[Obrazek: LyGkDiX.png]

Oczywiście pety byłyby na maksymalnym poziomie
Opisz co dokladnie chcesz zeby sie w nim znajdowalo, bo takie "ITP" jest slabe, ktos ma sie domyslac? Wedka? Bez wedki? Z koxami? Bez koxow? Nie wspominajac o tym ze ten kit bez tytana ma prawie zerowy sens..
(31-January-2023 21:55:13)Mifuzze napisał(a): [ -> ]Opisz co dokladnie chcesz zeby sie w nim znajdowalo, bo takie "ITP" jest slabe, ktos ma sie domyslac? Wedka? Bez wedki? Z koxami? Bez koxow? Nie wspominajac o tym ze ten kit bez tytana ma prawie zerowy sens..

Zaktualizowałem wątek, dałem konkretny pomysł.
(31-January-2023 21:44:56)MichotR napisał(a): [ -> ]Witam przychodzę z propozycją dodania na Practice kita SkyBlock.

Składałby się z takich rzeczy jak:

Miecz

[Obrazek: dhCPnxu.png]

Set

Hełm
[Obrazek: JQek2c6.png]

Zbroja
[Obrazek: VIUQlww.png]

Nogawice
[Obrazek: KOX8edj.png]

Buty
[Obrazek: k79xZak.png]

Dodatki

Miecz z Skok 2
[Obrazek: qv3tquI.png]

Kotwica
[Obrazek: dPEuDur.png]

Kusza
[Obrazek: S2serVD.png]

20 koxów
[Obrazek: B3WOjH7.png]

Pszczołka
[Obrazek: 4M3zhke.png]

Feniks
[Obrazek: KeYCdCs.png]

Demon
[Obrazek: pyM9EJD.png]

Oczywiście pety byłyby na maksymalnym poziomie

Ten kit nie ma sensu bez peta Krolika i reniferka
Pszczołka moim zdaniem nie potrzebna

Ogólnie pomysł to fajny jest
Smile
(31-January-2023 22:27:56)misterhenriques napisał(a): [ -> ]Ten kit nie ma sensu bez peta Krolika i reniferka
Pszczołka moim zdaniem nie potrzebna

Ogólnie pomysł to fajny jest
Smile

Zaktualizowałem wątek, dodałem Królika i Renifera.
Imo wiekszosc git, zmienilbym jedynie:

- Zamiast renifera, dac tam cukierkowa pszczole, ktora procz samego efektu nasycenia daje dodatkowe 4 serca

- Usunac Kusze Mikolaja z kitu
(01-February-2023 20:04:06)Mifuzze napisał(a): [ -> ]Imo wiekszosc git, zmienilbym jedynie:

- Zamiast renifera, dac tam cukierkowa pszczole, ktora procz samego efektu nasycenia daje dodatkowe 4 serca

- Usunac Kusze Mikolaja z kitu

Cukierkowa pszczoła dobry pomysł jakbym mógł prosić kogoś kto ją posiada o podesłanie screenshota.

A co do kuszy to uważam że powinna zostać bo większość lepszych graczy na trybie ją posiada. Chodzi o odtworzenie charakterystycznego PvP jakie występuje na PoluBitwy/Eventach Komes+. Mało tego jak się przyzwyczaisz na Practicie do grania na przeciwnika z kuszą to będzie ci łatwiej na granie przeciwko takowemu na SkyBlocku.
(02-February-2023 00:16:05)MichotR napisał(a): [ -> ]Cukierkowa pszczoła dobry pomysł jakbym mógł prosić kogoś kto ją posiada o podesłanie screenshota.

Niestety ten pet jest juz doslownie niezdobywalny, osoby ktore go posiadaja mozna liczyc na palcach jednej reki, a szansa zeby byl u kogos na pierwszym levelu bez wlasciciela jest zerowa, wiec to jedyna forma w jakiej moge pomoc...

[Obrazek: 7bbec7b46915.png]
(link do pobrania zdjecia)

(02-February-2023 00:16:05)MichotR napisał(a): [ -> ]A co do kuszy to uważam że powinna zostać bo większość lepszych graczy na trybie. Chodzi o odtworzenie charakterystycznego PvP jakie występuje na PoluBitwy/Eventach Komes+. Mało tego jak się przyzwyczaisz na Practicie do grania na przeciwnika z kuszą to będzie ci łatwiej na granie przeciwko takowemu na SkyBlocku.

Z jednej strony tak, z drugiej strony kusza jest bardziej przydatna gdy bija sie dwie osoby, a wtedy trzecia moze nieco pomagac strzelajac z niej. Czy bedzie, czy nie, nie robi mi duzego znaczenia, ale po prostu mysle ze bedzie zbednym przedmiotem..
(02-February-2023 00:48:28)Mifuzze napisał(a): [ -> ]
(02-February-2023 00:16:05)MichotR napisał(a): [ -> ]Cukierkowa pszczoła dobry pomysł jakbym mógł prosić kogoś kto ją posiada o podesłanie screenshota.

Niestety ten pet jest juz doslownie niezdobywalny, osoby ktore go posiadaja mozna liczyc na palcach jednej reki, a szansa zeby byl u kogos na pierwszym levelu bez wlasciciela jest zerowa, wiec to jedyna forma w jakiej moge pomoc...

Dzięki, zaktualizowałem wątek.
Po dłuższym zastanowieniu uznałem że muszę odrzucić propozycje, skyblock powoli traci "jeden styl" tak jak na takim survivalu jest full i koniec kropka, czy na wd all boskie tak na skyblocku niestety ale coraz bardziej oddalamy się od takiego czegoś.
Przekierowanie