Witam przychodzę z propozycją dodania na Practice kita SkyBlock.
Składałby się z takich rzeczy jak:
Miecz
Set
Hełm
Zbroja
Nogawice
Buty
Dodatki
Miecz z Skok 2
Kotwica
Kusza
20 koxów
Pszczołka
Feniks
Demon
Królik
Cukierkowa Pszczołka
Oczywiście pety byłyby na maksymalnym poziomie
Opisz co dokladnie chcesz zeby sie w nim znajdowalo, bo takie "ITP" jest slabe, ktos ma sie domyslac? Wedka? Bez wedki? Z koxami? Bez koxow? Nie wspominajac o tym ze ten kit bez tytana ma prawie zerowy sens..
(31-January-2023 21:55:13)Mifuzze napisał(a): [ -> ]Opisz co dokladnie chcesz zeby sie w nim znajdowalo, bo takie "ITP" jest slabe, ktos ma sie domyslac? Wedka? Bez wedki? Z koxami? Bez koxow? Nie wspominajac o tym ze ten kit bez tytana ma prawie zerowy sens..
Zaktualizowałem wątek, dałem konkretny pomysł.
(31-January-2023 22:27:56)misterhenriques napisał(a): [ -> ]Ten kit nie ma sensu bez peta Krolika i reniferka
Pszczołka moim zdaniem nie potrzebna
Ogólnie pomysł to fajny jest

Zaktualizowałem wątek, dodałem Królika i Renifera.
Imo wiekszosc git, zmienilbym jedynie:
- Zamiast renifera, dac tam cukierkowa pszczole, ktora procz samego efektu nasycenia daje dodatkowe 4 serca
- Usunac Kusze Mikolaja z kitu
(01-February-2023 20:04:06)Mifuzze napisał(a): [ -> ]Imo wiekszosc git, zmienilbym jedynie:
- Zamiast renifera, dac tam cukierkowa pszczole, ktora procz samego efektu nasycenia daje dodatkowe 4 serca
- Usunac Kusze Mikolaja z kitu
Cukierkowa pszczoła dobry pomysł jakbym mógł prosić kogoś kto ją posiada o podesłanie screenshota.
A co do kuszy to uważam że powinna zostać bo większość lepszych graczy na trybie ją posiada. Chodzi o odtworzenie charakterystycznego PvP jakie występuje na PoluBitwy/Eventach Komes+. Mało tego jak się przyzwyczaisz na Practicie do grania na przeciwnika z kuszą to będzie ci łatwiej na granie przeciwko takowemu na SkyBlocku.
(02-February-2023 00:16:05)MichotR napisał(a): [ -> ]Cukierkowa pszczoła dobry pomysł jakbym mógł prosić kogoś kto ją posiada o podesłanie screenshota.
Niestety ten pet jest juz doslownie niezdobywalny, osoby ktore go posiadaja mozna liczyc na palcach jednej reki, a szansa zeby byl u kogos na pierwszym levelu bez wlasciciela jest zerowa, wiec to jedyna forma w jakiej moge pomoc...
(link do pobrania zdjecia)
(02-February-2023 00:16:05)MichotR napisał(a): [ -> ]A co do kuszy to uważam że powinna zostać bo większość lepszych graczy na trybie. Chodzi o odtworzenie charakterystycznego PvP jakie występuje na PoluBitwy/Eventach Komes+. Mało tego jak się przyzwyczaisz na Practicie do grania na przeciwnika z kuszą to będzie ci łatwiej na granie przeciwko takowemu na SkyBlocku.
Z jednej strony tak, z drugiej strony kusza jest bardziej przydatna gdy bija sie dwie osoby, a wtedy trzecia moze nieco pomagac strzelajac z niej. Czy bedzie, czy nie, nie robi mi duzego znaczenia, ale po prostu mysle ze bedzie zbednym przedmiotem..
(02-February-2023 00:48:28)Mifuzze napisał(a): [ -> ] (02-February-2023 00:16:05)MichotR napisał(a): [ -> ]Cukierkowa pszczoła dobry pomysł jakbym mógł prosić kogoś kto ją posiada o podesłanie screenshota.
Niestety ten pet jest juz doslownie niezdobywalny, osoby ktore go posiadaja mozna liczyc na palcach jednej reki, a szansa zeby byl u kogos na pierwszym levelu bez wlasciciela jest zerowa, wiec to jedyna forma w jakiej moge pomoc...
Dzięki, zaktualizowałem wątek.
Po dłuższym zastanowieniu uznałem że muszę odrzucić propozycje, skyblock powoli traci "jeden styl" tak jak na takim survivalu jest full i koniec kropka, czy na wd all boskie tak na skyblocku niestety ale coraz bardziej oddalamy się od takiego czegoś.