MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Event Klejnoty
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam,
Event klejnoty na poziomie komes+ nie jest już używany. Służy głównie do pvp. Jednakże PvP jest tam niemożliwe, gdyż idealnie na środku mapy respią sie ogromne ilości zombie, co powoduje wielkie lagi. Proponuje, albo wprowadzić limit zombie na evencie(komes+) do 50-75,a także wprowadzić (jak kiedyś) respienie sie zombie po calej mapie a nie tylko na środku

Pozdrawiam
uwu
kup lepszy pc to nie bedzie lagow, ja nie odczuwalem lagow. od bicia macie pole bitwy.
(26-January-2023 17:01:19)TerroR1881 napisał(a): [ -> ]kup lepszy pc to nie bedzie lagow, ja nie odczuwalem lagow. od bicia macie pole bitwy.

Po pierwsze pb nie startuje prawie wgl. Po drugie na pb nie dostajesz pkt za killa
(26-January-2023 14:37:52)misterhenriques napisał(a): [ -> ]Witam,
Event klejnoty na poziomie komes+ nie jest już używany. Służy głównie do pvp. Jednakże PvP jest tam niemożliwe, gdyż idealnie na środku mapy respią sie ogromne ilości zombie, co powoduje wielkie lagi. Proponuje, albo wprowadzić limit zombie na evencie(komes+) do 50-75,a także wprowadzić (jak kiedyś) respienie sie zombie po calej mapie a nie tylko na środku

Pozdrawiam
uwu
No ale event klejnoty nie jest pod bicie się tylko właśnie pod zabijanie tych mobków to że obecnie nie korzysta z niego zbyt dużo osób nie oznacza że trzeba go od razu zmieniać typowo pod pvp, a co do samych lagów to ja nigdy nie odczułem zadnych lagów spowodowanych przez ilość mobów więc według mnie nie ma potrzeby robienia jakiś limitów
Zmniejszyłem ilość pojawiających się mobów powinno to pomóc przy dirt kompach Tongue
Przekierowanie