MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Rangi - UltraPvP 5.0?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jako iz chodza plotki po serwerze, ze na przyszlej edycji ma byc vip globalny skladam petycje o przywrocenie starych rang - IRON, GOLD, DIAMENT, EMERALD - osobiscie uwazam ze jest to lepszym rozwiazaniem dla graczy, bo niektorzy nie graja na innych trybach i kupowanie rangi globalnej w takim przypadku nie jest dla nich oplacalne. Jesli mialoby to cos zmienic w podjeciu decyzji, dalej podtrzymuje zdanie, ze nawet rangi czasowe pokroju wlasnie emerald itp, tak jak jest to teraz zrobione na SkyBlocku bylyby lepszym rozwiazaniem niz 1 ranga oplacana miesiecznie na 10 roznych trybach, z ktorych i tak wiekszosc nie korzysta regularnie.
Zgodzę się w stu procentach, najlepsze jest właśnie takie rozwiązanie, które było stosowane dotychczas i nie budziło większych zarzutów (nawet było z tymi rangami łatwiej pod względem przenoszenia ich na inne konto, co było możliwe gdyż ranga była na edycję, a nie tak jak VIP na okres trzydziestu dni.)

Pozdrawiam osoby czytające.
Popieram pomysł, uważam też że plusem rang stopniowych są kity które są coraz lepsze z wzrostem ceny rangi, niż jeden kit VIP.
Ta decyzja nie zależy już od graczy, a ode mnie. Rangi totalnie psuły mi balans, a z VIPem jest dużo łatwiej balansować i co najważniejsze sam gracz zyskał na tym.
(08-January-2023 01:12:22)Trawsonek napisał(a): [ -> ]Ta decyzja nie zależy już od graczy, a ode mnie. Rangi totalnie psuły mi balans, a z VIPem jest dużo łatwiej balansować i co najważniejsze sam gracz zyskał na tym.

Nawet jesli bedzie duza przewaga ktorejs z odpowiedzi?
Nawet, bo w tej kwestii nie bawię się w demokrację, tylko kieruje się zdrowym rozsądkiem.
(08-January-2023 01:46:08)Trawsonek napisał(a): [ -> ]Nawet, bo w tej kwestii nie bawię się w demokrację, tylko kieruje się zdrowym rozsądkiem.

[Obrazek: 8fe0222ed0d8.png]

Uwazam ze lepiej przedyskutowac to z graczami trybu, jaki woleli by zobaczyc i na jakim grac przez pewnie najblizsze lata, niz liczyc ze sytuacja podobna do hardcore'a 1.19 (po tygodniu 0 grywalnosci) nie zostanie odwzorowana na przyszlej edycji upvp. Jak na razie widze jednak duza przewage rang starego typu w glosowaniu. Rozpatrz te propozycje, przeciez mozna zrobic "zebranie", tak jak to byly robione na wd co konkretnie gracze chcieliby na trybie, co bedzie dobrym i zlym pomyslem.. A to nie jest jedyne wyjscie.

Propozycja to nie demokracja
Napisałem raz i powtarzać się nie będę.
Przekierowanie