MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Skarga Odrzucona] Przyznanie do cheatów
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: Joacio2320
Nicki osób posądzonych: FANKA_TEAM_X3
Najdokładniejsza data zdarzenia: 06.01.2023 11:20
Opis zdarzenia: Przyznanie do cheatów i multikonta:FANKA_TEAM_X
Dowody: https://imgur.com/a/wP0L0Kh
Serwer: Hypixel.pl
Bez dowodów skarga nie może zostać zaakceptowana, poza tym sam tekst typu "mam cheaty" może być napisany dla żartów. Jeżeli rzeczywiście gracz będzie używał wspomagaczy (wykonywał dziwne ruchy), to wtedy proszę cię o napisanie skargi i podrzucenie nagrań/zrzutów całego ekranu prezentujących podejrzane zachowanie gracza.

Dobra widzę, że dowody zostały wklejone, jednak dalej sama wiadomość typu "mam cheaty", zwłaszcza na Creative, to nie jest dowód. Ponownie - Jeżeli rzeczywiście gracz będzie podejrzany o używanie wspomagaczy (wykonywał dziwne ruchy), to wtedy proszę cię o napisanie skargi.
(06-January-2023 12:52:53)Krzysiek5757 napisał(a): [ -> ]Bez dowodów skarga nie może zostać zaakceptowana, poza tym sam tekst typu "mam cheaty" może być napisany dla żartów. Jeżeli rzeczywiście gracz będzie używał wspomagaczy (wykonywał dziwne ruchy), to wtedy proszę cię o napisanie skargi i podrzucenie nagrań/zrzutów całego ekranu prezentujących podejrzane zachowanie gracza.

Dobra widzę, że dowody zostały wklejone, jednak dalej sama wiadomość typu "mam cheaty", zwłaszcza na Creative, to nie jest dowód. Ponownie - Jeżeli rzeczywiście gracz będzie podejrzany o używanie wspomagaczy (wykonywał dziwne ruchy), to wtedy proszę cię o napisanie skargi.
Krzysiek to dziwne że nie dajesz bana za multi i jak byłem z nią na pvp to latała i knocka miała powalone ale ok
Tak jak mówię, jeżeli widzisz, że ta osoba cheatuje to pierw zgłaszaj /report nick powod, a potem pisz skargę na kogoś i wstawiaj odpowiednie dowody. Przypominam również, że administracja nie jest 24/7 na każdym trybie i nie jesteśmy w stanie na bieżąco kontrolować podejrzanych graczy.
[Obrazek: 66b53c632f311.jpg]
Przekierowanie