MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Propozycje..
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, survival z dnia na dzień znowu powoli upada ponieważ, aktualne zarobki to jest żart. Niech administracja przetestuje sobie kopanie kilofem 5/3/3 na stoniarkach i zobaczy, że skamielina legendarna jak i epicka dropi raz co dwa kilofy 5/3/3 a to jest tylko 600$ i 300$. Jak powiedziałem to jednemu z administratorów to on mi odpowiedział, że mamy sie jarać tymi skamielinami ale czym tu sie jarać jak przez ten czas wykopie się stak zwykłych skamielin i z 5 rzadkich.... te skamieliny nie mają sensu, może warto by było chociaż podnieść ich cene o 1/2k? - skoro mamy sie tym ,,jarać". Gram na tym trybie od 8 lat i naprawdę wiem co by poprawiło aktywność. Codziennie piszę z graczami i mnie popierają, może warto posłuchać kogoś kto sie troszkę zna. Za czasów Kalisa i jamakoshiego edycje były idealne i grało po 50 osób dziennie, teraz to jest dramat a szkoda bo ten tryb ma potencjał. Już te 1.16 było lepsze z diamentowymi thorami (edycja zamkowa). Pozdrawiam i proszę o zmienienie czego kolwiek na lepsze.

Polecam zrobić ankiete...
a i jeszcze na trybie practice zaktualizujcie eq w full i only exc
Ceny od rzadkiej skamieliny do legendarnej zostały zwiększone i na practice macie już aktualną wersje fulla.
Przekierowanie