MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] "ZABEZPIECZENIE" przed multikontami/przekladaniem itemow?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam. Pisze ten post z prosba o usuniecie "funkcji?" czyszczenia przedmiotow z ekwipunku i enderchesta, oraz wyzerowywania pieniedzy podczas dolaczania do czyjejs wyspy. Swa prosbe motywuje tym, ze osobiscie nigdy nie slyszalem o przypadku aby faktycznie ta opcja w czyms pomogla, a jedynie slyszalem o wielu, kiedy gracze skarzyli sie ze zostalo im wszystko wyzerowane podczas dolaczenia do czyjejs wyspy. Uwazam osobiscie ze na tym etapie trybu te usuwanie itemkow jest calkowicie zbedne, i o ile na starcie edycji moglo to cos dawac, o tyle teraz nie ma to wiekszego sensu, a jedynie generuje klopot nowym graczom.
Popieram ten pomysł, według mnie można albo jak już zostało to napisane żeby usunąć to usuwanie Itemow lub żeby przy tworzeniu wyspy i dołączaniu do kogoś po wpisaniu komendy pojawiało się wcześniej ostrzeżenie że wtedy usuwają sie wszystkie itemy
(04-January-2023 11:18:24)Pjoter6996 napisał(a): [ -> ]Popieram ten pomysł, według mnie można albo jak już zostało to napisane żeby usunąć to usuwanie Itemow lub żeby przy tworzeniu wyspy i dołączaniu do kogoś po wpisaniu komendy pojawiało się wcześniej ostrzeżenie że wtedy usuwają sie wszystkie itemy

najlepiej żeby było tez napisane co dokładnie się usuwa, bo wciąż nie wiem czy $ i enderchest tez się usuwają

chociaż no lepiej by było jeżeli właśnie po prostu by tego nie było
(04-January-2023 15:20:46)LadyLushi napisał(a): [ -> ]
(04-January-2023 11:18:24)Pjoter6996 napisał(a): [ -> ]Popieram ten pomysł, według mnie można albo jak już zostało to napisane żeby usunąć to usuwanie Itemow lub żeby przy tworzeniu wyspy i dołączaniu do kogoś po wpisaniu komendy pojawiało się wcześniej ostrzeżenie że wtedy usuwają sie wszystkie itemy

najlepiej żeby było tez napisane co dokładnie się usuwa, bo wciąż nie wiem czy $ i enderchest tez się usuwają

Eq, ec, $
(04-January-2023 19:31:01)Mifuzze napisał(a): [ -> ]Eq, ec, $
no taa ale lepiej żeby każdy o tym wiedział jeżeliby ktoś miał problem o to żeby tego nie było
To fakt ostatnio coraz częściej są problemy z tym zabezpieczeniem i po przemyśleniach faktycznie jest już niepotrzebne, tak więc zabezpieczenie oficjalnie zostało usunięte.
Przekierowanie