MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Drop Skamielin
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, drop skamielin drastycznie sie pogorszył i bardzo dobrze bo poprawi sie ekonomia, ale drop skamieliny epickiej i legendarnej to jakiś żart... wydropiłem 60 skamielin zwykłych i 4 rzadkie 0 epickich i 0 legendarnych po dwoch kilofach 5/3/3. Prosiłbym o zwiekszenie dropu skamielin rzadkich/epickich/legendarnych a zmniejszenie zwykłej. Dziekuje i pozdrawiam
(02-January-2023 11:15:06)_BandTheRolla napisał(a): [ -> ]Witam, drop skamielin drastycznie sie pogorszył i bardzo dobrze bo poprawi sie ekonomia, ale drop skamieliny epickiej i legendarnej to jakiś żart... wydropiłem 60 skamielin zwykłych i 4 rzadkie 0 epickich i 0 legendarnych po dwoch kilofach 5/3/3. Prosiłbym o zwiekszenie dropu skamielin rzadkich/epickich/legendarnych a zmniejszenie zwykłej. Dziekuje i pozdrawiam
wtf? Może nie ogarniam za bardzo survivala, ale czy Ty właśnie napisales ze to bardzo dobrze bo poprawi się ekonomia i odrazu prosisz o zwiększenie dropu? Troche bipolar
(03-January-2023 02:16:06)LadyLushi napisał(a): [ -> ]
(02-January-2023 11:15:06)_BandTheRolla napisał(a): [ -> ]Witam, drop skamielin drastycznie sie pogorszył i bardzo dobrze bo poprawi sie ekonomia, ale drop skamieliny epickiej i legendarnej to jakiś żart... wydropiłem 60 skamielin zwykłych i 4 rzadkie 0 epickich i 0 legendarnych po dwoch kilofach 5/3/3. Prosiłbym o zwiekszenie dropu skamielin rzadkich/epickich/legendarnych a zmniejszenie zwykłej. Dziekuje i pozdrawiam
wtf? Może nie ogarniam za bardzo survivala, ale czy Ty właśnie napisales ze to bardzo dobrze bo poprawi się ekonomia i odrazu prosisz o zwiększenie dropu? Troche bipolar

Ekonomia moze pozostac ta sama - zwiekszajac rownolegle drop drozszych skamielin i zmniejszajac zwyklych - w efekcie koncowym zarobek wcale nie musi byc wiekszy, wystarczy poswiecic troche czasu na ustawienie tego
Właśnie nie miało być łatwo. Gra zwykle na trybie kończyła się po tygodniu ze względu na łatwość pozyskiwanych skamielin. Wystarczyło zaliczyć nockę i miało się fulla, logika ? Brak...

[Obrazek: kE1tfkT.png]
Przekierowanie