MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Wielki Błąd na Wsi w teamie blue !!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Na mapie Wies w teamie blue nie da sie : niszczyc blkow a ni nic , nie mozna sie bic z innymi graczami z innych teamow , nie mozna otwierac skrzynek ,craftigow , piecy

Prosze o naprawenie tego błendu a o to link nagranie z tym błendem na WD :

https://www.youtube.com/watch?v=fqBpHot-...e=youtu.be
Wow no niezły błąd. Ciekawi mnie kiedy to się stało. Bardzo dobrze że znalazłeś tego buga. Ja go jakoś nie widziałem, może dlatego ,że mapa wies jest bardzo rzadko. łap plusa za znalezienie tego buga Big Grin
Ten blod jest od ponad wakacji tylko kamerki nie mialem ;V

I żadko zdarza sie ta mapa.
Nom mapa bardzo rzadko, nie wiem jakim cudem nie widzialem tego błędu Tongue może dlatego że nigdy w blue nie byłem na mapie wieś xd
Dokładnie już ktoś to zgłaszał ale o za wyśmianiem jego ortografii nic z tym nie zrobiono
Dajcie znać czy jest już ok, bo grałem i bug nie występował.
bo masz operatora
Banan wyłącz op na chwile, i będzie pisało "don't have permision" czy jakoś tak, ale w każdym razie że nie masz permisji, aha i bloków też sie nie da niszczyć, ten sam komunikat o permisji
(28-December-2015 00:25:07)Kornelek napisał(a): [ -> ]Banan wyłącz op na chwile, i będzie pisało "don't have permision" czy jakoś tak, ale w każdym razie że nie masz permisji, aha i bloków też sie nie da niszczyć, ten sam komunikat o permisji

Masz racje .. Banan offnij opa na chwile i wbij tam Wink napewno wyskoczy ci błąd .. Ps tylko w teamie blue
Naprawiłem mapę wieś.
Przekierowanie