Bry wieczor. Pisze z propozycja usuniecia zamykania sie przejsc na niektorych etapach rajdow po 30 sekundach. Nie rozumiem do konca dlaczego sa takowe zrobione, zamiast zamykac sie po skonczeniu calego rajdu, a dosc czesto zdarza sie ze ktos dostanie laga gry, na trybie spadna tps'y, czy komus wzrosnie ping, a pozniej sa zazwyczaj problemy - bo ktos zostal i trzeba taka osobe tepac lub musi wyjsc z rajda co za tym idzie - stracic caly event rowno z przedmiotami/pieniedzmi na niego wydanymi. Proponuje a wiec po prostu zeby te przejscia zamykaly sie po ukonczeniu calego rajdu, a nie po jakims czasie, lub zeby przynajmniej zwiekszyc ten czas do minuty? Mysle ze to zdecydowanie poprawiloby grywalnosc takich rajdow..
Oj tak, mysle ze to jest rzecz ktora trzeba zrobic bo czesto sie zdarza ze wlasnie ktos nie zdarzy a wiekszy problem sie pojawia gdy osoba z ranga ktora moze Cie wytepac nie ma czasu.
Na junglowym i tak da się przejść po zamknięciu, a na świątecznym trochę mało czasu. Imo po to jest taki czas, żeby to było wyzwanie
(01-January-2023 16:02:40)rucolagamer napisał(a): [ -> ]Na junglowym i tak da się przejść po zamknięciu, a na świątecznym trochę mało czasu. Imo po to jest taki czas, żeby to było wyzwanie
Wyzwanie, co to za wyzwanie jak komus gre zlaguje i zostaje za bariera bez jakiejkolwiek mozliwosci przejscia dalej... Z reszta sam wiesz o czym mowie, ja tego problemu nie mam bo komputer i internet mam dobry, za to wiekszosc graczy tutaj gra na biurowych laptopach ktore maja po 60fps na tym trybie i takie przypadki to nie rzadkosc, oczywiscie do czego trzeba doliczyc ze kilka razy dziennie zdarza sie wiekszy lag serwera ktory trwa z 10-15 sekund. Moze troche wiecej wyrozumialosci wobec osob ktore wspieraja finansowo ten serwer kupujac roznorakie rangi czy kity do gry, aby mogl dalej jakkolwiek dzialac..
(01-January-2023 16:02:40)rucolagamer napisał(a): [ -> ]Na junglowym i tak da się przejść po zamknięciu, a na świątecznym trochę mało czasu. Imo po to jest taki czas, żeby to było wyzwanie
Na julglowym imo jest spoko bo jest wlasnie szansa jakakolwiek zeby przejsc jednak dalej, a na swiatecznym tez by sie takie cos przydalo.
Od teraz gdy brama się zamyka to teleportuje wszystkich z poprzednich etapów do lokacji.