Witam, z góry życzę Szczęśliwego Nowego Roku,
Problem dotyczy resetowania skina w lobby, niedawno zmieniłem skina na premce i nie zmienił mi się on na serverze
(dodam również, że na innych serverach skin działa), dlatego po wejściu na server włączyłem czyszczenie skina w jego menu i ponownie został ten sam skin, użeram się z tym już jakiś czas i nie mam pojęcia jak to naprawić, jeśli jest to błąd severa to wnioskuję o naprawę go, a jeżeli jest to błąd po mojej stronie, to dziękuję za pomoc.

Potwierdzam, również mam ten sam problem i leży on po stronie serwera.
tez mam ten problem, lecz gdy wejde na serwer premium i wroce na mfa to mi wszystko dziala
(31-December-2022 20:12:25)LadyLushi napisał(a): [ -> ]tez mam ten problem, lecz gdy wejde na serwer premium i wroce na mfa to mi wszystko dziala
Niestety jak tak nie mam.
Hypixel nie jest serwerem premium i być może dlatego nowo ustawiony skin wczytuje się wolniej niż na serwerze premium.
(31-December-2022 23:30:38)m0ISTU napisał(a): [ -> ]Hypixel nie jest serwerem premium i być może dlatego nowo ustawiony skin wczytuje się wolniej niż na serwerze premium.
Ustawiając ostatni mój skin na premce na Hypixelu od razu się zmienił, a teraz mimo zmieniania skina nie zmienia mi się od paru dni, więc raczej powinien być to błąd servera, zresztą kiedyś również był taki błąd, który zgłosiłem, ale go naprawili
(31-December-2022 19:06:27)ManiekSikret246 napisał(a): [ -> ]Witam, z góry życzę Szczęśliwego Nowego Roku,
Problem dotyczy resetowania skina w lobby, niedawno zmieniłem skina na premce i nie zmienił mi się on na serverze (dodam również, że na innych serverach skin działa), dlatego po wejściu na server włączyłem czyszczenie skina w jego menu i ponownie został ten sam skin, użeram się z tym już jakiś czas i nie mam pojęcia jak to naprawić, jeśli jest to błąd severa to wnioskuję o naprawę go, a jeżeli jest to błąd po mojej stronie, to dziękuję za pomoc. 
Możliwe że jest to problem nie samego serwera tylko pluginu skinrestorer. Na prywatnym serwerze nonpremium gdzie wgrałem ten plugin od tygodnia mi nie zmienił się skin jak i na mf'ie, na serwerach premium mam nowego skina.
(31-December-2022 21:03:39)ManiekSikret246 napisał(a): [ -> ]Niestety jak tak nie mam.
to niestety nie pomoge bo tez sie na tym nie znam za bardzo

(31-December-2022 19:06:27)ManiekSikret246 napisał(a): [ -> ]Witam, z góry życzę Szczęśliwego Nowego Roku,
Problem dotyczy resetowania skina w lobby, niedawno zmieniłem skina na premce i nie zmienił mi się on na serverze (dodam również, że na innych serverach skin działa), dlatego po wejściu na server włączyłem czyszczenie skina w jego menu i ponownie został ten sam skin, użeram się z tym już jakiś czas i nie mam pojęcia jak to naprawić, jeśli jest to błąd severa to wnioskuję o naprawę go, a jeżeli jest to błąd po mojej stronie, to dziękuję za pomoc. 
Witam,
Ogólnie to skin już został zresetowany, więc chyba należy poczekać dłuższy czas mniej więcej ja czekałem tak z tydzień, jeśli naprawił to jakiś administrator to dziękuję.
Wątek do zamknięcia (chyba, że ktoś ma jeszcze jakieś problemy)