MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: UB na Medx
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego : Medx
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Chce dostac UB na Medx poniewaz pomocnik Piotrovsky dal mi na nim bana.A ten ban powinien byc nie wazy z powodu ze robilem ss i uzywalem cheatow na MedxII a ss wklejalem na konto Medx na forum.Przysiegam na Medx nie uzywalem cheatow nawet mam tam bana na 3 dni za przeklenstwa.Wiec nawet dzis na tym koncie nie gralem.
Serwer: MineSerwer.pl
Co mnie to obchodzi, ze na głównym niby nie cheatowałeś?
Od kiedy to można grać bez wspomagaczy na jednym koncie a na drugim cheatować jak idiota?
Wpadłeś najzabawniej jak sie dało, dając głupią skargę za którą można dostać tymczasowego bana, a sam dostałeś perma Smile

UB nie będzie, dla osób takiego pokroju nie ma taryfy ulgowej.
W sam raz na obecną sytuację:
https://www.youtube.com/watch?v=cYvuqD1FlZ8
Piotrovsky huju jebany leszczu pierdolony kurwo jedna przez ojca jebanan w dupe
Ooo koleżko.
Takim tonem to gówno zdziałasz ,a później cię na policje zgłosząBig Grin.
Ja bym odrazu już zgłosiłBig Grin
(22-December-2015 21:33:02)Medx napisał(a): [ -> ]Piotrovsky huju jebany leszczu pierdolony kurwo jedna przez ojca jebanan w dupe

I już masz bana na forum Wink
To ci skarga na mnie dupą wyszła XD
Medx ubana nie dostaniesz bo cheatowales bylo tego nie robic ;v!!
Swaziland wiesz gdzie mieszkam? zansz numer tel? smichu wart jestes
(22-December-2015 21:33:02)Medx napisał(a): [ -> ]Piotrovsky huju jebany leszczu pierdolony kurwo jedna przez ojca jebanan w dupe
Ale mi pojechałeś Wink Pamiętaj, za oknem też jest życie, a nie tylko internety, które Ci wyżarły resztę mózgu. "Przyszłość Narodu Polskiego" jak to mawiają. Bez pozdrowień.
Przekierowanie