MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie zaakceptowane] Odwołanie - BlurryEyes
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: BlurryEyes
Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: tak
Dlaczego chcesz dostać unbana: Uważam że zostałem sprowokowany i wina leży po innej stronie gdyż to ja zostałem zaczepiany.
Powód blokady: Prowokacje (Recydywa)
Data nałożenia blokady: 18.12.2022
Moderator banujący: kiktd_
Serwer: hypixel.pl

Przesyłam logi z czatu które są do sprawdzenia odnośnie osób prowokujących.

[19:31:00] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Lvl. 71] [AFK] Mafiozo KelySSS_ » BlurryEyes
[19:31:07] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Lvl. 71] [AFK] Mafiozo KelySSS_ » ile te bindy na loganie ustawiales ?

[19:33:26] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Lvl. 29] SpoconyMacius00 » BlurryEyes ty masz 70kg tluszczu

[19:34:17] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Lvl. 71] [AFK] Mafiozo KelySSS_ » dobrze ze ty kijek byles

[19:34:58] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Lvl. 71] [AFK] Mafiozo KelySSS_ » ja bym sie wstydzil takiego falszywego czlowieka jak ty i w dodatku glupiego :>
tak jak ci mówiłem na ts, dostałem na ciebie zgłoszenie, więc widziałem tylko twoje wiadomości których całokształt uznałem za prowokacyjny. Lecz biorąc pod uwagę wszystkie okoliczności, mimo tego, że jesteś recydywistą, jestem w stanie skrócić ci tego mute do 5h.
[Obrazek: a44cf49293474.jpg]
Przekierowanie