MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Survival upadł, Propozycja na nową edę.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, po niecałym miesiącu edycja na survivalu znowu upadła i nie ma graczy na serwerze wczoraj o godzinie 20 było 0 :/ myślę, że jest to spowodowane za szybkim zarobkiem i losowymi enchantami na broniach. Excalibur o sile 3/4 jest warty ok. 30k, siła 5 - 100k czyli praktycznie nic. Thory 20-28 chodzą po 40k-70k. Jedynie Exc o sile 6 zachowuje wartość 500k tak jak Perfekcyjny excalibur edycje wcześniej. Mam propozycje o zrobienie edycji z roku 2019/20. Excalibur miał siłę 5 na 3.5 sekundy co dawało lepsze wolniejsze combo i bardziej optymalne pvp. Młot Thora miał stałą ostrość 30 i to było bardzo okej. Demoniczna zbroja miała stała ochrone 15 i niezniszczalność 10 co było w porządku ponieważ teraz demoniczna zbroja jak wylatuje enchant niezniszczalnosć 5 to pada w 20 sekund i praktycznie nie ma sensu bo niszczy sie set jak 4/3 i nikt tego nie używa i najlepszym setem jest zbroja ze skamielin...Proponowałbym zmniejszyć drop skamielin wtedy poprawi sie ekonomia. Teraz po 2 dniach od startu, spora osób miała full eq a po tygodniu kilofy 3 plm, które naprawdę kiedyś było ciężko zrobić. Myślę, że to by poprawiło sytuacje na survivalu jaka jest. Dziekuję i pozdrawiam
Dobrze mówi, polać mu
Na trybie nadal jest codziennie 10-20 osób. Po prostu nie podoba się wam ta edycja i chcielibyście nową.
Kwestia z tą edycją wyszła taka, że mieliśmy bardzo mało czasu na wprowadzenie jeszcze większych zmian i poprawek na trybie, bo poprzednia ekipa budowlana wysypała się jak typowy frix na pvp i tak by się to przedłużało, a wszyscy chcieli sv więc cóż mogę powiedzieć, aczkolwiek nowa edycja też się pojawi i będą jeszcze większe zmiany (bronie i ekonomia). To tyle co mogę napisać.
(20-December-2022 22:05:26)Trawsonek napisał(a): [ -> ]Kwestia z tą edycją wyszła taka, że mieliśmy bardzo mało czasu na wprowadzenie jeszcze większych zmian i poprawek na trybie, bo poprzednia ekipa budowlana wysypała się jak typowy frix na pvp i tak by się to przedłużało, a wszyscy chcieli sv więc cóż mogę powiedzieć, aczkolwiek nowa edycja też się pojawi i będą jeszcze większe zmiany (bronie i ekonomia). To tyle co mogę napisać.
Okej, czekamy
(20-December-2022 06:40:39)_Quinlann_ napisał(a): [ -> ]Na trybie nadal jest codziennie 10-20 osób. Po prostu nie podoba się wam ta edycja i chcielibyście nową.

gadasz głupoty... Poprostu nie ma graczy to nikt nie gra aktualnie jest 0 i maksymalnie do 10 jest codziennie. Mam cały enderchest w wymaksowanych boskich i już nie ma kogo bić i sprzedaję je za portfel.
Ze względu na nową edycję, która wystartuje 30.12 (https://mineserver.pl/Temat-NOWA-EDYCJA-...2022-18-00) - wątek wrzucam do rozwiązanych.
Przekierowanie