16-December-2022, 12:18:18
Witam, po niecałym miesiącu edycja na survivalu znowu upadła i nie ma graczy na serwerze wczoraj o godzinie 20 było 0 :/ myślę, że jest to spowodowane za szybkim zarobkiem i losowymi enchantami na broniach. Excalibur o sile 3/4 jest warty ok. 30k, siła 5 - 100k czyli praktycznie nic. Thory 20-28 chodzą po 40k-70k. Jedynie Exc o sile 6 zachowuje wartość 500k tak jak Perfekcyjny excalibur edycje wcześniej. Mam propozycje o zrobienie edycji z roku 2019/20. Excalibur miał siłę 5 na 3.5 sekundy co dawało lepsze wolniejsze combo i bardziej optymalne pvp. Młot Thora miał stałą ostrość 30 i to było bardzo okej. Demoniczna zbroja miała stała ochrone 15 i niezniszczalność 10 co było w porządku ponieważ teraz demoniczna zbroja jak wylatuje enchant niezniszczalnosć 5 to pada w 20 sekund i praktycznie nie ma sensu bo niszczy sie set jak 4/3 i nikt tego nie używa i najlepszym setem jest zbroja ze skamielin...Proponowałbym zmniejszyć drop skamielin wtedy poprawi sie ekonomia. Teraz po 2 dniach od startu, spora osób miała full eq a po tygodniu kilofy 3 plm, które naprawdę kiedyś było ciężko zrobić. Myślę, że to by poprawiło sytuacje na survivalu jaka jest. Dziekuję i pozdrawiam