MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie Odrzucone] Unban
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: Porombano
Nicki osób posądzonych: Porombano
Najdokładniejsza data zdarzenia: 15.12.2022 21:45
Opis zdarzenia: Dostałem permanentnego bana za napisanie brzydkich słów do gracza o nicku: Ogeno i chciałbym za to przeprosić Ogeno jak i administracje ze sprawiam kłopot. Chciałbym prosić o zmienienie permanentnego bana na czasowego ponieważ żałuje że wybuchłem gniewem i nie powinienem się tak zachować ale jednak była to moja pierwsza sytuacja od kąd zacząłem znowu grać na MF i nie chciał bym w tak głupi sposób stracić cennych dla mnie przedmiotów na pvp classic oraz nie chciał bym stracić konta które na MF pojawiło się pierwszy raz jakoś w 2016 albo 2017 ponieważ sprawia mi przyjemność granie na serwerze.Zbanował mnie Kiktd_
Dowody:
Serwer: Minefox.pl/Hypixel.pl[/align]
Zastosowałeś się do nie tego wzoru, więc nie podałeś powodu bana, ani tego czy byłeś już karany. Zrobię to za ciebie. Zostałeś ukarany nie za brzydkie słowa do Ogeno, a za życzenie mu śmierci rodzica. Dodajmy do tego, że jesteś recydywistą, a wyjdzie nam oczywisty wynik. Odbanowanie odrzucone
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie