MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Blad forum?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, w ostatnim czasie zauwazylem dosc ciekawa przypadlosc propo punktow reputacji na forum. Mianowicie, gdy chce nadac komus jakakolwiek repke za post, to zawsze musze wpisac powod co wczesniej nie wystepowalo, bo uzupelnial sie sam i w tresci byla informacja ze zostalo to nadane za pomocny post i cos tam jeszcze. Ostatecznie gdy wpisze powod repki to kazda przyznaje pod profilem uzytkownika a nie pod postem, mimo klikniecia przydzielenia punktu za post, i zadam teraz pytanie, czy taki blad wystepuje tylko u mnie? Czy jest jeszcze jakas osoba z takim problemem?

Odpowiadam od razu na najbardziej oczywiste pytania, tak zmienialem styl forum, z dosyc pobugowanego "Nether" na kazdy inny i wszedzie jest to samo, oraz czyscilem historie przegladania w przegladarce, nic nie pomoglo, problem dalej wystepuje. Licze na odpowiedz jakiejs osoby, chetnej do sprawdzenia tej ciekawostki.
U mnie błąd również występuje od dłuższego czasu
To nie błąd po prostu trzeba kliknąć w diaxa, a nie oceń diamentem tak zawsze było.
(12-December-2022 00:46:54)Trawsonek napisał(a): [ -> ]To nie błąd po prostu trzeba kliknąć w diaxa, a nie oceń diamentem tak zawsze było.

Taki sposob tez dziala, co prawda powstaje wtedy jakas dosc ciekawa liczba reputacji ale po odswiezeniu strony jest wszystko normalnie. Bedzie trzeba sie przyzwyczaic, i mowiac szczerze nie wiedzialem ze taka opcja klikniecia na diamenta zeby ocenic post kiedykolwiek istniala Wink

https://imgur.com/a/smS1PjW
Wciąż, nie ma możliwości przyznania negatywnej repki lub neutralnej za post.
Nie wiem czy zostalo to naprawione, ale przynajmniej u mnie dziala juz normalnie, mozna przyznac kazda repke przyciskiem "Ocen Diamentem"
Możliwe, że to też kwestia stylu na forum.
(12-December-2022 18:59:35)Trawsonek napisał(a): [ -> ]Możliwe, że to też kwestia stylu na forum.

(11-December-2022 23:56:58)Mifuzze napisał(a): [ -> ]tak zmienialem styl forum, z dosyc pobugowanego "Nether" na kazdy inny i wszedzie jest to samo

Ciagle mam aktywny styl nether, wszedlem rano z telefonu i normalnie dzialalo, pozniej spradzilem rowniez na komputerze i tez nie bylo zadnego problemu. Magiczna samonaprawa? Tongue
Przekierowanie