MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Skarga Zaakceptowana] dorekpilawa123, emilcia1234_
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: xQuinlan
Nicki osób posądzonych: dorekpilawa123, emilcia1234_
Najdokładniejsza data zdarzenia: Widoczne na ss
Opis zdarzenia:
dorekpilawa123 - Obraza gracza
emilcia1234_ - Sam nie wiem jak to nawet nazwać, wystarczy spojrzeć na screena
Dowody: https://imgur.com/a/pUDJybi
Serwer: MF
Nie byłam pewna czy za to karać więc spytałam się innego moderatora czy jest to do mute, odpowiedziała, że nie więc odrzuciłam chatreporta. Nic złego nie zrobiłam więc nie wiem dlaczego ta skarga się pojawiła, zostaje czekać jedynie na odpowiedź wyżej administracji.
Naprawdę uważasz, że nazywanie graczy "pedałkami" jest w porządku?

2. Obowiązuje ogólnie pojęte zasady dobrego wychowania, ograniczonego zaufania, netykiety i normy socjalne. Na całej serwerowni panuje zakaz używania przekleństw, prowokacji, słów oraz treści powszechnie uznawanych za wulgarne, obraźliwe oraz rasistowskie.

Według SJP
pedałek
zdrobnienie od: pedał; pedalik

pedał (obelż. o homoseksualiście) -ała, B.= D., -ale; te -ały, -ałów
Jako że to słowo ogólnie jest formą złamania regulaminu, nie mówimy tutaj o zastosowaniu od razu muta, ale przynajmniej upomnienia na czacie w czasie przynajmniej użycia chociaż raz tego słowa, takie formy ostrzeżenie słownego są nawet lepszą opcją w momencie jeżeli gracz zrobił to tylko raz i tym bardziej gdy nie miał żadnych kar ani multikont, i nie zapominajmy o warnie gdyż taka możliwość z naszej perspektywy za karanie za prowokacje też jest, oczywiście jak dobrze emilicia napisała nie jest to obrazą ale jest to prowokacja, ale brak reakcji z jej strony jest błędem.

Graczowi nadam warna, a z emilcią porozmawiam o przyszłych sytuacjach.

[Obrazek: 8fda5e8f5f263.jpg]
Przekierowanie