MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Propozycja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hej, mam trochę propozycji do trybu survival
-Zmienienie smoka na withera moim zdaniem smok jest i tak długo a wither był by lepszy i zmienić pulę nagrody na 20k albo na klucz do żółtej skrzyni

-łuk zagłady jest mało przez graczy kupywane i sprzedawane więc można zmienić na jakiś inny np trozjąb ale nie wiem czy każdy ma wersję taka sama więc to może zły pomysł ale można zmienić wydajność łuku i nazwę może być w skrzynkach

- Zbroje powinniście dodać takie podobne jak w 2019 roku nie pamiętam nazwy ich ale były dobre i do plemionów dodać numer seryjny nick data wytworzenia jak na demo i innych bo mogą kopiować i nie chce, żeby było jak z insanesem też można do Majów Azteków Inków

-Duel jest najgorszy moim zdaniem zrobiliście go trochę na odwak bo po pierwsze są na równych itach gracze mogą i taki co będzie najgorszy wygra więc no możecie te kity usunąć i dodać na jakich mamy itach ale żeby je nie tracić. Klatka jest trochę dziwna ale już niech będzie mam nadzieję że się posłuchacie i dodacie te propozycje
czesc,
w odniesieniu sie do trzech z czterech propozycji:
-zmiana luku na trident:
sv jest trybem pod wersje 1.8 a trojzeby wyszly w 1.13, wiec takowa zmiana niezostalaby wprowadzona. mysle ze zmiana wersji trybu jeszcze bardziej go usmierci, tak samo jak ehc Smile
-numery seryjne bylyby bardzo dobrym rozwianiem.
-zmiana systemu duelu jest bez sensu. takowy duel daje sporo mozliwosci graczom ktorzy umieja jakos pvp. podoba mi sie aktualny system dueli, urozmaica to starty edycji oraz jest jakakolwiek rownowaga Smile. jedyne co bym zmienil na duelach to wielkosc klatki.

pozdrawiam
Z propozycją powiększenia klatek na duele zgadzam się stuprocentowo.
Przekierowanie