Cześć
Często zdarza mi się grając ninja że mi nie działa jest zbugowana nie działa jak powinna nie odpycha do góry na chb. 10 kratek czy tam ile tylko daje mi bunny hopa który jest uciążliwy i denerwujący bug ten gdy już występuje nie da się go naprawić aż do końca gry (nie działa zmiana klasy, wyjście z serwera itp.) nie po to wydaje 30k$ żeby tak działała ninja jedyny + tego buga chodzenie po wodzie i tyle
tutaj na czym polega bug o co mi chodzi
https://youtu.be/-IkLQznx7Cs
Teraz flash xD moje szczęście do klas nie widzi końca kolejna klasa premium która mi nie działa
Nie wiem czy ktoś mnie troluje czy o co chodzi ale no xDD jak narazie 25,000$ nie oddaje
w skrócie chce użyć umiejętności flasha a ona mi po prostu nie działa nic nie reaguje :<
https://www.youtube.com/watch?v=gjMeGAzi...ARCHERSKIN tutaj filmik o flashu
Z tym flashem nie naprawiło się w kolejnej grze?
Miałem raz tak z skryto i w kolejnej grze już dzialal
Z niedziałającymi umiejętnościami (tzn. gdy nie możesz ich użyć) sprawa wygląda tak:
1. Wybierasz klasę z abilitką, której da się użyć
2. Lecisz na spectatora
3. Wchodzisz do teamu będąc jednocześnie na spectatorze
4. Możesz rozkoszować się grą z niedziałającymi umiejętnościami
Przynajmniej tyle zaobserwowałem przy mojej grze skryto i budowniczym. Flash raczej analogicznie.
To chyba jedyny sposób jaki mi się rzucił w oczy, może mieliście to samo guys ;P
(21-November-2022 14:29:24)Gryfcio napisał(a): [ -> ]Z tym flashem nie naprawiło się w kolejnej grze?
Miałem raz tak z skryto i w kolejnej grze już dzialal
nie nie naprawiło się
(21-November-2022 16:23:43)Mevus napisał(a): [ -> ]Z niedziałającymi umiejętnościami (tzn. gdy nie możesz ich użyć) sprawa wygląda tak:
1. Wybierasz klasę z abilitką, której da się użyć
2. Lecisz na spectatora
3. Wchodzisz do teamu będąc jednocześnie na spectatorze
4. Możesz rozkoszować się grą z niedziałającymi umiejętnościami
Przynajmniej tyle zaobserwowałem przy mojej grze skryto i budowniczym. Flash raczej analogicznie.
To chyba jedyny sposób jaki mi się rzucił w oczy, może mieliście to samo guys ;P
Tak dzięki mev to przez to czyli często latam na spektatorze i nie chcąc wpisywać komendy /spektator by z tego wyjść wchodzę do drużyny przez komendę /team np yellow czy red
Dzięki wielkie jednak 55k nie poszło na marne

czyli jednak nie bug klasy a tradycyjnie spekta, generalnie sam spekt wygenerowal juz dziesiatki innych bledow o czym sami wiecie ale nie chce wam go calkowicie kasowac co byloby najprostsze. Poki co zostawie go jak bedzie skrajnie irytujacy to pozostanie do wyrzucenia + repki dla mava za spostrzegawczość.