MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Skarga Odrzucona] Asari, monarhenriques
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: ZacharskQY
Nicki osób posądzonych: Asari, monarhenriques
Najdokładniejsza data zdarzenia: 15.11.2022
Opis zdarzenia: Witam, chciałbym się zapytać Asari czemu pierw banujesz gościa za namawianie do samobójstwa, a potem mu dajesz unbana.
Dzień dobroci dla zwierząt, czy to jakiś pupilek administracji?
Pytam, bo to nie fair w stosunku do innych graczy którzy dostawali podobne bany czy chociaż do mnie, gdzie nawrzucałem jakiemuś graczowi obraziłem mu mamę i dostałem perm bana za to bez ub, musiałem wykładać 20 zł na unbana gdzie taki monarhenriques pomimo przewinienia nagle dostaje unbana.
Uważam, że unban zostal przyznany niewłaściwie i ban powinien zostać.
Coś tam pisał, że się wytłumaczył że niby do kolegi to pisał.
Okej, to ja też do kolegi pisałem sobie i mu wjechałem na rodzica.
Gdzie mój unban, albo zwrócone 20 zł za kupno ub?
Warto nadmienić, że monarhenriques notorycznie obraża graczy i tak czy siak, mniej wulgarniej bądź bardziej.
Ale co z tego, skoro dostanie muta, więc nikomu się nie chce tego wysyłać.
Jestem przeciwny faworyzacji, każdy gracz ma takie same prawa i każdego obowiązuje taki sam taryfikator, regulamin niezależnie od formy tłumaczenia się dlaczego napisał tak lub inaczej.
Uprzejmie proszę o nałożenie z powrotem kary na gracza w postaci perm bana, bo się należy i jest to uzasadnione.
Dowody:
https://zapodaj.net/faf60b260f6c3.png.html
https://zapodaj.net/d96f8f4e65e0a.png.html
Serwer: hypixel
Zacznijmy od tego, że gracz dostał ub po wyjaśnieniu całej sytuacji na kanale głosowym i podesłaniu odpowiednich dowodów jak wyglądała cała sytuacja. Chatreport, który dostałem był mocno omylny i wyrwany z kontekstu, po rozmowie z monarhenriques wraz z innym administratorem doszliśmy do wniosku, że ban może zostać zdjęty, a sam gracz pouczony aby uważniej dobierał słowa w przyszłości.

Totalnie nie rozumiem jednej sprawy, skoro widzisz, że ten gracz nagminnie łamie regulamin i wyzywa innych graczy to czemu tego nie zgłosisz? Jakby sytuacja ciągle się powtarzała to z czasem zamiast mutów dostawałby bany czasowe albo nawet permy.

Zgadzam się, że każdy gracz ma takie same prawa i w tych prawach jest możliwość wyjaśnienia sytuacji z czego skorzystał monarhenriques.
(18-November-2022 00:14:36)Asari napisał(a): [ -> ]Zacznijmy od tego, że gracz dostał ub po wyjaśnieniu całej sytuacji na kanale głosowym i podesłaniu odpowiednich dowodów jak wyglądała cała sytuacja. Chatreport, który dostałem był mocno omylny i wyrwany z kontekstu, po rozmowie z monarhenriques wraz z innym administratorem doszliśmy do wniosku, że ban może zostać zdjęty, a sam gracz pouczony aby uważniej dobierał słowa w przyszłości.

Totalnie nie rozumiem jednej sprawy, skoro widzisz, że ten gracz nagminnie łamie regulamin i wyzywa innych graczy to czemu tego nie zgłosisz? Jakby sytuacja ciągle się powtarzała to z czasem zamiast mutów dostawałby bany czasowe albo nawet permy.

Zgadzam się, że każdy gracz ma takie same prawa i w tych prawach jest możliwość wyjaśnienia sytuacji z czego skorzystał monarhenriques.

Odpowiednich dowodów, ciekawe jakich.
Skoro zgłosił ktoś na chatreport, to widocznie miał powód by to zrobić.
Oczywiście nie mam zamiaru podważać Twojego zdania, postąpiłeś jak postąpiłeś i tyle, w mojej ocenie i tak bana powinien mieć.
-----------
"Z czaaasem" no właśnie, z czasem.
A nie ukrywam, że nie przepadam za tym graczem.
Jeżeli faktycznie jest opcja, że po kilku razach dostanie bana, to spoko.
No problem.
Dziękuję za odpowiedź, post do zamknięcia.
Mamy świadomość iż jest to osoba która z ostatniego czasu (przeszłego), mocno łamała regulamin jak i również posiadała blackliste (brak możliwości grania na serwerze, ta osoba pamięta także że musi się pilnować na serwerze żeby sytuacja znowu się nie powtórzyła z poprzedniego czasu. Akurat kwestia tego bana była złą interpretacją jak i zły wyciągnięty cały kontent z naszej strony, dlatego sytuacja była zmienna w kwestii bana jak i póżniejszego odbanowania, również przepraszamy za ten błąd i dziękuje za zwrócenie nam uwagi Smile

[Obrazek: 66b53c632f311.jpg]
Przekierowanie