MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Zmiany w KSWK oraz propozycje na ulepszenie / modyfikator
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam . krotko i na temat :

Jako iż jestem szczesliwym posiadaczem KSWK to chcialem napisac prosbe o ulepszenie
tej oto broni poniewaz jest ona zbyt slaba , chodzi mi glownie o zwiekszenie DMG { lub penetracji pancerza }w jakis sposob np kosztem szybkostrzelnosci lub przeładowania , nie oszukujmy sie , Remington sie doczekał naprawienia ale przy KSWK nie bylo o tym mowy , dlatego wlasnie pisze ten post zeby jakies zmiany zostaly uwzglednione , dodatkowo dodam ze zdobycie KSWK jest o wiele trudniejsze niz zdobycie remingtona { tak wiem , remington to shotgun a kswk to snajperka } ale chodzi mi o to ze zabicie vito corleone wymaga wiecej umiejetnosci i lepszych itemow niz zabicie big smoke .

dodatkowo propozycja :
Dodanie specjalnego modyfikatora / ulepszacza tylko do snajperek o przykadowej nazwie : przebicie czy cos tego typu , moglaby ona nam zwiekszyc penetracje pancerza / dmg w snajperce

To tyle , mysle ze ten post zostanie rozpatrzony przynajmniej w polowie pozytywnie , pozdrawiam NarcyS
Myśle, że koledze wyżej chodziło o to, że naboje z remingtona na daleko zadają po 3-4dmg I mimo wszystko jest to wiecej niz KSWK, ktora przypomne, ze jest snajperka, a remington shotgunem( a z tego co kojarze to shotgun jest na krótki dystans)...
@refresh
Remington nie jest na daleki dystans, jest na średni dystans i jeżeli bije 7,8 dmg z modyfikatorem III dmg 30% to chyba logiczne ze nie bedzie bil 0,5 serca tylko więcej na daleko.
(18-November-2022 18:49:49)gameov3r__ napisał(a): [ -> ]Remington nie jest na daleki dystans, jest na średni dystans i jeżeli bije 7,8 dmg z modyfikatorem III dmg 30% to chyba logiczne ze nie bedzie bil 0,5 serca tylko więcej na daleko.
Nie zmienia to faktu, ze remington jest nadal lepszy od snajperki na ten twoj "średni dystans"
@refresh
@refresh
@refresh
(18-November-2022 21:17:57)wertij napisał(a): [ -> ]
(18-November-2022 18:49:49)gameov3r__ napisał(a): [ -> ]Remington nie jest na daleki dystans, jest na średni dystans i jeżeli bije 7,8 dmg z modyfikatorem III dmg 30% to chyba logiczne ze nie bedzie bil 0,5 serca tylko więcej na daleko.
Nie zmienia to faktu, ze remington jest nadal lepszy od snajperki na ten twoj "średni dystans"
Remington zawsze był najlepszą bronią, KSWK jest takie same od 2 edycji więc dlaczego teraz jest o tym mowa? Bo co bo teraz x razy trudniej zdobyć takową broń?
Jak na kazdej edycji shotgun mimo ze na tej dostal sporego bufa wzgledem innych broni to wciaz bronie krotkodystansowe ktore bija wiecej robią robote.

A same Snajperki zadnym gamechangerem na one shota czy kilka shotow byc nie moga bo kazda przepe czy questa robiloby sie spoza mapy.

KSWK porównujesz wylacznie z innymi snajperkami i posrod nich jest najlepszy.
Przekierowanie