MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie zaakceptowane] Prośba o UnBana.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: MrLimak
Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: Nie, raczej nie, bynajmniej nie przypominam sobie.
Dlaczego chcesz dostać unbana: Może po prostu napiszę jak do tego zdarzenia doszło.
Otóż na chatcie zazywczaj pojawia się wiadomość, że na ten tryb zawitał nowy gracz o danym nicku. Jak iż chciałem bardzo zdobyć darmowe ,,uśmiechy,, (waluta na Creativie), więc przywitałem się z tym użytkownikiem (,,hej nazwa użytkownika,,), a dokładnie użytkownikiem, który posiadał rasistowską nazwę. Jak iż byłem bardzo zajęty i skupiony budowaniem nowego domku, nie zauważyłem kompletnie takiej okropnej nazwy tego gracza, więc przywitałem się z nim, a chwile później zostałem zbanowany przez Moda. Kompletnie nie miałem pojęcia, że w taki sposób można otrzymać karę :/. Całe zdarzenie zadziało się oczywiście na trybie Creative.
Powód blokady: Treści rasistowskie.
Data nałożenia blokady: 11.11.2022, 22.24h.
Moderator banujący: Asari
Serwer: MineFox.pl
Jako, że to Twoja jedyna kara dostaniesz skrócenie do 12 godzin bana licząc od teraz. Potraktuj to jako ostateczne ostrzeżenie i pamiętaj aby pierw przeczytać nick, zastanowić się czy jest odpowiedni (jak nie to /report nick powód), a następnie jeśli jest odpowiedni przywitać się.

[Obrazek: a44cf49293474.jpg]
Przekierowanie