Banan wprowadził dziś boski Miecz tyranów i jak dla mnie gracza który dużo gra skrytobojca, który potrzebuje aż 2 wolnych slotów co ogranicza jeszcze bardziej miejsce na boskie (jeden slot na piórko Skryto i jedno pole puste, aby nie trzymać nic w łapie i być niewidocznym po użyciu piórka) taka opcja jest naprawdę spoko. I tak myślałem co jeszcze można połączyć i raczej najlepsze połączenia będą z mieczem. Ale co jakby połączyć vortexa z kula Inferno pod lpm coś na wzór vortexa z wvsp, i wiadomo wystrzeli z tego mniej kul i dlatego nie każdy będzie się na to decydował jak w przypadku Mieczo-topora jest to tylko opcją dla graczy. Ja bym napewno się na to decydował bo nie mam miejsca i tak na Inferno jak gram Skryto i najczęściej wrzucam do plecaka, a tak bym miał zawsze dodatkową kule Inferno pod lpm przy vorcie.
zgodnie z tym o czym mowilem na streamie mozna przykladowo zrobic:
MIECZ DUSZ + INFERNO = I ma prawym strzelic powiedzmy 5 fireballi (zamiast 3) cooldown taki jak przy inferno
MIECZ DUSZ + ZEGAR CZASU = PRZYSPIESZENIE POD PRAWYM PRZYCISKIIEM MYSZY NA MIECZU
MIECZ DUSZ + LUK = WYSTRZELENIE 5 POCISKOW KNOCKUJACYCH (SNIEZKI)
polaczen z vortexem/rogiem nie bedzie bo to zbyt op, polaczen z klatwa/blogiem to znow zbyt duza strata bo eliminuje jeden z czarow wiec tez out.
Mozna tez zaszalec i zrobic bardziej grupe craftingi...
NP:
inferno + klatwa + blogo = jakas calkowicie nowa rozdzka ktora normalnie nie istnieje!
na upartego mozna zrobic nawet crafting ze wszystkich boskich - czyli wkladamy 9 boskich przedmiotow do craftingu i wychodzi jakis 1 uber przedmiot =)
ten system craftingu na ktory wpadlem ostatnio daje naprawde mega ciekawe mozliwosci, trzeba to jedynie mocniej przemyslec.
Widzę że crafting na miecz+inferno i miecz+zegar jest ale pytanie mam kiedy będzie to działać?
juz dziala, przez ostatni tydzien zaden z craftingow nie byl aktywny dzis to ogarnalem, dodatkowo jest crafting na perle przepalajac klatwe.