MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Propozycje nowych umiejętności klas
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siema, przychodzę z propozycją dodania kilku rzeczy aby więcej klas było przydatnych
1. Alchemik mógłby dodawać 2 min trwania do 1 potki. Użycie raz na 3 min
2. Enchanter - kowadło
3. Nurek - zmiana głębinówek na 3 lvl, ponieważ nie da się teraz emchantowac na 3 lvl
4. Górnik - haste 1 na 3-7s

Luźne propozycje, możecie ocenić albo dać jakieś swoje Tongue
1. Po to był nerfiony czas trwania siłek? XD
2. Enchanter i tak jest jedną z bardziej op klas z poza premium. Ale kowadło jest na większości map tak czy tak, wystarczy poszukać.
3. To jest główny atut nurka ze ma te buty na 3lvl, teraz jest bardziej opłacalny bo jak mogłeś zrobić depy 3 na np. Ninjy to nie było sensu kupować nurka. Teraz jest dobrze jak jest.
4. Z tego co testowałem to po użyciu gorączki złota Górnik kopie szybciej przez 6s, choć nie dostaje efektu haste. Tu nie jestem w 100% pewien ale dużo grałem górnikiem i po użyciu tej gorączki złota miałem wrażenie że szybciej kopie.
Jak Coś dodać górnikowi to prywatny piec jak miał na wd 1.0 bodajże, jak komuś się zbuguje prywatny piec to zawsze będzie mógł skorzystać z górnika analogicznie do sytuacji z alchemikiem i prywatnym statywem.
Z tego co pamiętam nurek ma głębinówki 2
zadnych nowych klas ani zmian w klasach nie bedzie - było wałkowane 1000x.

juz pomijam idiotyczność zaproponowanych zmian... i pozniejsza ich nieadekwatnosc do biezacych cen.
Przekierowanie