30-October-2022, 18:38:08
• Nazwa użytkownika zbanowanego: ZacharskQY
• Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: Muty, raz ban.
• Dlaczego chcesz dostać unbana: Zostałem zbanowany za "obraza rodzica", co jest absurdalnym powodem bana.
Inni gracze mi ubliżający nie są karani, ja tylko im odpowiadam w podobny sposób.
Osoba, która mnie zbanowała jest stronnicza, podobnie jak niektóre osoby z administracji, wymuszając tym samym bym kupował unbany, by serwer zarabiał.
Dodam również, że nie jest to tempban - ban czasowy, tylko ban na nick, na stałe.
Co pokazuje, że Pan "Suurstofafval" minął się z powołaniem i zamiast być administratorem powinien być księdzem w kościele.
Żenada, poziom absurdu daleko poza skalę.
• Powód blokady: Obraza rodzica
• Data nałożenia blokady: 30.10.2022 11:11
• Moderator banujący: Suurstofafval
• Serwer: Hypixel
• Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: Muty, raz ban.
• Dlaczego chcesz dostać unbana: Zostałem zbanowany za "obraza rodzica", co jest absurdalnym powodem bana.
Inni gracze mi ubliżający nie są karani, ja tylko im odpowiadam w podobny sposób.
Osoba, która mnie zbanowała jest stronnicza, podobnie jak niektóre osoby z administracji, wymuszając tym samym bym kupował unbany, by serwer zarabiał.
Dodam również, że nie jest to tempban - ban czasowy, tylko ban na nick, na stałe.
Co pokazuje, że Pan "Suurstofafval" minął się z powołaniem i zamiast być administratorem powinien być księdzem w kościele.
Żenada, poziom absurdu daleko poza skalę.
• Powód blokady: Obraza rodzica
• Data nałożenia blokady: 30.10.2022 11:11
• Moderator banujący: Suurstofafval
• Serwer: Hypixel