Witajcie , mam taką małą propozycje odnośnie trybu dodać jedną opcję która, jest już np. na Classic PvP . Mianowice dodać możliwość zobaczenia ile razy weszło się na tryb oraz ile czasu na nim przegraliśmy.
Nie mam argumentów w których mogę opisać po co i dlaczego ma to być dodane , ale tak przyszło mi do głowy , a fajnie by było zobaczyć po 1 miesiącu gry ile ma się przegranych godzin na trybie oraz ile razy się na niego weszło.
Hej, z tego co pamiętam to nawet gdyby teraz dodali taką opcję by zobaczyć czas będzię on się liczyć od nowa, czyli tak jakby tego miesiąca nie było. Oczywiście mogę się mylić ale jestem pewny że kiedyś już powstał wątek o dodaniu hologramu z czasem na jakimś trybie i administracja odpowiedziała tak jak ja powyżej.
(21-October-2022 16:42:20)GlenixPL napisał(a): [ -> ]Witajcie , mam taką małą propozycje odnośnie trybu dodać jedną opcję która, jest już np. na Classic PvP . Mianowice dodać możliwość zobaczenia ile razy weszło się na tryb oraz ile czasu na nim przegraliśmy.
Nie mam argumentów w których mogę opisać po co i dlaczego ma to być dodane , ale tak przyszło mi do głowy , a fajnie by było zobaczyć po 1 miesiącu gry ile ma się przegranych godzin na trybie oraz ile razy się na niego weszło.
Z tego co pamiętam to kiedyś było można sprawdzić w ustawieniach minecrafta ile czasu ma się przegrane na danym świecie.
Musisz sprawdzić czy nadal się da.
Pierdoła która nic nie zmienia, ale jak jestes ciekaw to tak jak MichotR napisal mozesz sprawdzic to w ustawieniach mc