MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Skarga Odrzucona] Dostalem bana bez powodu
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: SonGoku14814
Nicki osób posądzonych: Frost1234567
Najdokładniejsza data zdarzenia: 20.10.2022 godz 19:50
Opis zdarzenia: Frost1234567 Nie slusznie posadzil mnie o uzywanie cheatow nawet nic nie pisal tylko po trzech minutach mnie zbanowal tak jakbym mial a nie mam jak wspolpracowac skoro nie mam cheatow a nawet nie wiem jak takie zainstalowac
Dowody: dowod nie mam poniewaz nie zrobilem zdjeia tego
Serwer: Minefox
Prosił bym bardzo o odbanowanie ten serwer to moj ulubiony serwer
Dostałeś bana za Brak współpracy podczas sprawdzania

Chciałem cię sprawdzić i poprosiłem o podanie anydeska, jednakże nie chciałeś podać i po czasie dostałeś bana za brak współpracy.

Jeśli chcesz być sprawdzony to zgłoś się na ts/dc w sprawie sprawdzania
Data modyfikacji nie może być późniejsza niż data nadania bana
nie zeby cos ale ty mnie nawet o nic nie prosiles tylko kazles wspolpracowac nie mam dc ani nic na czym moglbym sie skontaktowac ta strona to jedyne miejsce gdzie moge ci odpowiedziec prosze o unbana poniewaz nie prosiles o nic mnie tylko kazales wspolpracowac to byla moja pierwsz taka sytuacja nie wiedzialem jak sie zchowac ty mi nie udzieliles podpowiedzi co mam zrobic by wspolpracowac
było napisane że "masz 3m na podanie anydeska" , czas minął.
Nie napisałeś "nie mam/nie wiem jak to zrobić".

A pobrać nie jest problemem
a jezeli ci powiem ze tego nie widzialem a ty dales mi dlatego bo nie wiedzialem co zrobic to co
Nie zwalnia cie z tego.

Tak jak pisałem Jeśli chcesz być sprawdzony to zgłoś się na ts/dc w sprawie sprawdzania.
Jeśli zostałeś wezwany na sprawdzanie, to musisz się na nie wstawić w inny przypadku odmowy - dostajesz bana tak jak w tym przypadku. Nie poinformowałeś moderatora o tym, że nie posiadasz takowych programów umożliwiających sprawdzanie ciebie, ani nic co by na to wskazywało, także blokada jest w pełni słuszna.
[Obrazek: 66b53c632f311.jpg]
Przekierowanie