Dzień dobry.
Co do obrażania, gracza, a właściwie graczki nie mam żadnych wątpliwości, jeżeli chodzi o to, co napisałem. Moje słowa były adekwatne. Podczas bliższego poznania gracza, zauważyłem dosyć dziwne zachowania w kierunku mojej osoby.
Szczerze mówiąc ukaranie mnie byłoby nonsensem, bez braku znajomości sytuacji, jej kontekstu. To stałoby się nieocenionym, i nieadekwatnym ustosunkowaniem się do sytuacji przez Administratora. Z tego więc powodu, proszę mnie nie karać, gdyż jestem niewinny. Za winnego się nie uważam.
Moim zdaniem zachowanie osobnika: Humka, przekracza normy i śmiem uznać to, jako nękanie. Gracz nieustannie do mnie pisze i nie jest mi z tym wygodnie, gdyż czuję się niezręcznie, domyśliwszy kolejnych uszczypliwych wiadomości.
Pozdrawiam,
Ispecialson
Dzień dobry.
Co do adekwatności słów, to śmiem wątpić akurat. Oskarżony nigdy nie dostał możliwości poznania bliżej mojej osoby.
Nie trzeba znać kontekstu rozmowy, gdyż ta wiadomość była jedynie odbiciem piłeczki na napisanie o nim prawdy.
Moim zdaniem nie jest to przekraczanie normy, a tym bardziej nękanie, ponieważ gracz odpowiada na moje wiadomości, a jeśli czuje się z tym niewygodnie czy niezręcznie, ma możliwość użycia komendy /ignore.
Pozdrawiam,
Humka