MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Zagmatwanie w regulaminie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hej
Chodzi głownie o autoclickery/macra, wszędzie każdy gada co innego, że macra są dozwolone potem nie, że tylko clickery można a macra nie, że nic nie można. I tak troche sie już w tym pogubiłem xd.

Wpis Regulaminu
Cytat:oraz innych programów umożliwiających automatyczne klikanie (z nałożonym limitem prędkości kliknięć od strony serwera).
Jaki jest limit kliknięć?
I te "programy umozliwiajace automatyczne klikanie" czyli macra i clickery mozna tak?
Bo macro z tego co słyszałem to według was zespół jakiś funkcji (czyli wsm w tym clickera), a clicker to program umozliwiajacy automatyczne klikanie.
I teraz jeżeli macro jest potencjalnie zablokowane to w sumie dlaczego? ehc skyblock spoko, rozumiem ze moze nie chcecie aby ktoś kopał sobie w tle/na afku, ale na większości innych trybów z tego macra użyteczny jest tylko ... clicker. Bo macra są tworzone głownie pod frakcje/ehc/hc wiec nie powinny robić szkody na innych trybach.

Mógłbym prosić o wytłumaczenie? Bo sie pogubiłem w tym troche.
Generalnie to:

Macro - program ktorego definicja powinna brzmiec "program do nagrywania sekwencji ruchow", ktorymi owszem jest klikanie, ale jak i kopanie, lub wiele wiecej innych rzeczy do ktorych mozna znalezc latwo zastosowanie.

Clicker - zazwyczaj nazywane i mylone z macrem, program ktory umozliwia tylko klikanie, i nic wiecej.

W skrocie kazdy program ktory nie umozliwia doslownie nic wiecej poza klikaniem jest legalny, natomiast jak ma inne funkcje stworzone, badz opcje stworzenia ich powinien juz byc normalnie karalny, przynajmniej wedlug regulaminu a to jak postapi dany administrator zalezy od jego umiejetnosci, checi sprawdzania takich rzeczy.
Clicker jest macrem, ale macro nie zawsze musi być clickerem.

Cytat:oraz innych programów umożliwiających automatyczne klikanie (z nałożonym limitem prędkości kliknięć od strony serwera).
Jak przekroczysz limit pakietów to dostaniesz kicka, zależy od clickera, cpsów itd więc dlatego nie ma konkretnej liczby sprecyzowanej.
Okej czyli sam clicker można . Dzięki można zamknąć

[Obrazek: kE1tfkT.png]
Przekierowanie