MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Zbugowany system leveli
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siema generalnie od jakoś 3 dni doświadczam dziwnego zawirowania w levelach.
(Logi z crystal launchera)
Cytat:Date='2022-10-02 19:03:12' Thread='Thread-92' Level='INFO' File='ovh.leszczu8023.crystal.core.env.streamhandlers.GameProcessLoggerThread(ru​n:81)' -> [19:03:12] [Client thread/INFO]: [CHAT] [WvsP]: Gracz grifin awansowal na 112 poziom jako Wojownik!
Cytat:Date='2022-10-02 19:31:18' Thread='Thread-92' Level='INFO' File='ovh.leszczu8023.crystal.core.env.streamhandlers.GameProcessLoggerThread(ru​n:81)' -> [19:31:18] [Client thread/INFO]: [CHAT] [WvsP]: Gracz grifin awansowal na 111 poziom jako Wojownik!
Porównajcie godziny, i czy tylko ja nie widze w tym sensu? xD o 19:03 wbilem 112 lvl a o 19:31 111 what?

Normalnie nie miałbym z tym problemu bo to tylko element graficzny, tyle że błąd nastąpił też w expie. A mianowicie do każdego levela musze wbić 5-20 expa. (tak miałem przez ostatnie 4 levele) i za to wszystko dostaje jeszcze $. I uważam, że jest to ciut nie fair w stosunku do innych.
Można by jakoś sprawdzić przyczynę tego i naprawienie tego? (tylko tak bez ustawiania mojego levela na 0 pls xd)
Nigdy nie miałem takiego problemu, ale daj znać czy udało się rozwiązać to zawirowanie z levelami
Wiesz co z doświadczenia ci powiem że pewnie MySQL ma problem ze sobą ogólnie na świecie i ze złą częstotliwością zapisuje dane. Ale wiesz, są to tylko moje spekulacje, które najprawdopodobniej są błędne xd Albo ewentualnie takie coś się dzieje bo, no zlicz ile różnych kont musi być tam zapisane na tak wielki serwer + jakieś mk innych ludzi, więc pewnie sobie nie radzi czasami.
Przekierowanie