MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Ostatnia zmiana "boskie"
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam , Nie miałem kąta dotychczas ale postanowiłem je założyć bo mam pewną sugestię :
1.Uważam że lepiej jest jak samodzielnie przywoływać boskie bo nie każdy od samego początku je chce (możliwe jest że ktoś przywoła boskie przed walką bo wie że ma szanse z danym graczem ).
2.Boskie się nie stackóją (nie zawsze i nie każde).
3.Sugestia następna : żeby zostało przywrócone cogodzinne przywoływanie boskich.

To tyle dziękuję za uwagę i proszę o dołączenie się do mojego posta ;)
Pozdrawiam Administracje !

Predator1306
No jest co godzinę możliwość przywoływania boskich i nic nie zostało chyba zmienione?

Aga, właśnie zobaczyłem niezwykły update na WD...
I jestem jak najbardziej za tym by przywrócono boskie przedmioty do pierwotnego stanu, gdy wszedłem na serwer akurat ktoś nas atakował i przywołały mi się boskie... Już nie mówiąc o tym, że raz na rundę się je dostaje (jak runda gra 5 godzin to...). I jeszcze ta cena jednorazowego uprawnienia na item boski.
PROSZĘ O PRZYWRÓCENIE TAK JAK BYŁO! Na WvsP jest to zaleta, lecz na WD, na trybie gdzie co chwilę jest akcja, i często również się kryje by przywołać boskie, ta opcja tylko przeszkadza! Nawet lepiej jest jak ludzie bugują nicki i jest wiele boskich itemów na mapie i ludzi z tymi itemami, wtedy gra jest bardziej dynamiczna!
Dlamnie lepiej bo wiem kto ma i wiem na kogo isc mi sie zdaje zeby tak zostalo i nie czeba przywolywac ich komendami .
Jeżeli oto chodzi możliwość bugowania dalej pozostała a co do @UP co to za różnica zanim ty dojdziesz do takiej osoby ona może już dawno zdedaćSmileA poza tym boskie raz na grę, która trwa nieraz po 3h.BOskie się nie zawsze stackują gdyż są boskie jednorazowe i takie się stackują z jednorazowymi i stałe które się stackują ze stałymi.
Właśnie jestem za przywróceniem jak było dlaczego?
Masz kolegę z teamu i może ci dam ity bo ma 2x A ty już masz a tak byś miał po dedzie.
Lepiej żeby zrobiono tak jak było wcześniej.
Przez ten update stracilem 8k bo myślałem że te boskie są za darmo w sklepie /przedmioty bo niebyło opisane napoczatku tylko banan puzniej dopisał
krystian010 było opisane byłem na serwie kiedy banan to wprowadzał i na początku cena wynosiła 1500 a teraz bodajże 1000
Albo chociaż żeby było to zmienione ; Na start dostaje sie boskie wykupione i za godzinę od dostania boskich na starcie można wpisać komendy /rog /dusz itp ? kto za?
1. Nie.
2. Maja sie nie stackowac. Wkrótce wszystkie będą niestackowane.
3. Nie.

(21-December-2015 19:04:19)vadtrex napisał(a): [ -> ]No jest co godzinę możliwość przywoływania boskich i nic nie zostało chyba zmienione?

Aga, właśnie zobaczyłem niezwykły update na WD...
I jestem jak najbardziej za tym by przywrócono boskie przedmioty do pierwotnego stanu, gdy wszedłem na serwer akurat ktoś nas atakował i przywołały mi się boskie... Już nie mówiąc o tym, że raz na rundę się je dostaje (jak runda gra 5 godzin to...). I jeszcze ta cena jednorazowego uprawnienia na item boski.
PROSZĘ O PRZYWRÓCENIE TAK JAK BYŁO! Na WvsP jest to zaleta, lecz na WD, na trybie gdzie co chwilę jest akcja, i często również się kryje by przywołać boskie, ta opcja tylko przeszkadza! Nawet lepiej jest jak ludzie bugują nicki i jest wiele boskich itemów na mapie i ludzi z tymi itemami, wtedy gra jest bardziej dynamiczna!

Lepiej może dla Ciebie bo boskich nie masz, nic przywracane nie będzie.
Zakończyło się bugowaniem nicków dla boskich przedmiotów.

(22-December-2015 13:58:14)krystian010 napisał(a): [ -> ]Lepiej żeby zrobiono tak jak było wcześniej.
Przez ten update stracilem 8k bo myślałem że te boskie są za darmo w sklepie /przedmioty bo niebyło opisane napoczatku tylko banan puzniej dopisał

nie wypisuj głupot i nie kłam, cena była od samego początku.

(23-December-2015 18:22:50)Predator1306 napisał(a): [ -> ]Albo chociaż żeby było to zmienione ; Na start dostaje sie boskie wykupione i za godzinę od dostania boskich na starcie można wpisać komendy /rog /dusz itp ? kto za?

Jak sobie napiszesz na to plugin to będę "za".
Wymyślać każdy potrafi nie znając javy ani możliwości dla danej wersji spigota.
SzybkiBananie kochany administratorze ja cie świetnie rozumiem , miałem kiedyś serwer i problemem był plugin Authme (na register login ) a co mówić takie skompliśne WD , Są święta serwerem nie będę ja zarządzał więc rubcie co chcecie tylko żeby nam się fajnie grało bo dla was to obojętne czy będzie tak czy tak a dla nas nie Smile Pozdrawiam , wesołych świąt .

Do zamknięcia
Stron: 1 2
Przekierowanie