MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Tawerna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Skoro sytuacja pelnego serwera z powodu 40 multikont na tawernie juz sie skonczyla, bo teraz w najlepszym przypadku gra po 30-40 osob, wiec da sie normalnie wejsc, to mysle ze mozna zdjac ten limit 10 lvl'a na tawernie - tak wiem, osobom ktore graja tu od poczatku nie zrobi to zadnej roznicy, ale moze jakiemus nowemu przyszlemu RPG'iczowi nieco ulatwi rozgrywke, tak jak bylo wczesniej ;s
ten limit ma dobry sens bo jak chcesz na MK farmic tawerne to musisz najpierw troszke pograc na tym koncie Smile wiec jak dla mnie nie ma sensu tego zmieniac
Przeciez w 1 dzien mozna 10 lvl wbic a nawet o wiele wyzszy, poza tym strzaly/mana nie sa specjalnie uzyteczne na poczatku, bo najwiecej dmg i tak bijesz z miecza
Mi to roznicy nie zrobi, tak na prawde to bardziej watek w celu przypomnienia czemu ten limit zostal nalozony i ze takowy istnieje, ale rowniez nie widze w tym nic specjalnie zlego aby byl na zawsze niz "tymczasowo", wiec w sumie to bardziej niech osoby co graja decyduja.
Jak najbardziej, chory szał wywołany startem na besta już minął więc myślę, że można by usunąć to wymaganie. Pomogłoby to bardzo nowym graczom zacząć rozgrwykę.

Np. nie raz nowa osoba grająca się strzelcem pyta się mnie gdzie może dostać strzały, fakt niby powinna bić bronią białą na start, ale jednak gracze od strzelca oczekują, że będzie mógł on wykonywać swój fach już na samym starcie, lecz niestety przeważnie muszę rozczarować tych graczy i wyjaśnić im, że owszem są takie zródła strzał jak /warp targ lub /ah, w pozniejszym etapie galaz + drzewko, ale i tak najlepszym ich zrodlem jest tawerna, a ta niestety jest od 10 lvl, co wlasnie najbardziej uderza w początkujących strzelców, więc wyeliminowanie tego jak najbardziej byłoby dla nich na +
gotowe limit sciagniety.
Przekierowanie