MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Problem z boskimi
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam. Zauwazyłem jednego baga.Wtym wątku wam go opisz.
Od dzisiaj kiedy Szybkibanan wprowadził aktualizacje dzieja sie dziwne zeczy jedna znich jest to ze jak ma ktos np. rog lub jakąś boska zecz ktura sie sztaguje to jak kogos zabijemy z boskimi a juz mamy to sie niesztaguja tylko zajmuja inny miejsce na przedmio.
2. bagiem ktury zuwarzyłem jest to ze vorteksem nieda sie zucac albo yo jest tylko u mnie albo sie popsuło.
3. bagiem jest to ze sie cos z zbrojami popsuło ze (miałem diaks klate i zelazny set vipa a gosciu bez niczego z miecza drewnianego zabiera mi 3hp) nwm czy cos z obrazeniami zadawanymi sie popsuło czy specialnie je podniesliscie, albo cos z zbrojami nwm.
To tyle mam nadzieje ze rozwiazecie te problemy Smile Smile Wink
3) moze był na potce siły ?
Tredor nwm ale tak zginełem z 3 razy zawsze w rzelaznym secie.
2) Sprawdź czy masz datę w kąputerze poprawną. Jeżeli masz nie poprawną to wtedy nie możesz nic wyrzucać ani przekładać (hyba że chodziło tylko i wyłącznie o vortex)
3) Gość ewidętnie musiał mieć potiona siły
Ok do 2. ale 3 nimial potiony bo tego gosci zabilem kilka razy przy bazie i bym widzaiał ze bieze pote czy cos.
Haxy?

Wysłane z mojego QUANTUM_2_500 przy użyciu Tapatalka
Krystian ja raz cię zabiłem w twojej ,,diax klacie'' Miałem pote siły2 na 1 minute więc się niedziw że dedłeś.
Może ten jakiś 2 typek miał cheaty?
Co do buga 3. to gościu raczej miał cheaty, albo ktoś Cię akurat z łuku trafiał.
Jeżeli chodzi o "bug" 2 to wszystko działa jak należy, po prostu możesz mieć lagi, co prawda vortex czasami cofa, ale działa.
1) Chyba naprawione, bo się nie dzieje już tak
2) Vortexem trzeba umieć się posługiwać
3) Potka siły ze strony przeciwnika + ruszanie się jak drewno z naszej strony = śmierć Smile
Przekierowanie