MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Reset Zadań o 5 rano
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dzień dobry, dobry wieczór.
Uważam że błąd który ukazuje się o 5 rano podczas resetu trybu jest bardzo nie przyjemny.
Błąd który resetuje quest który aktualnie masz wybrany całkowicie go usuwając wygląda to tak, jakbyś nigdy tego zadania nie wybrał.
Mi, jako ofiara błędu, straciła w quescie raz po 3 dniach 50 zjedzonych koxów (Quest Zjedz 64 Koxy) a potem po następnych wybraniu questa 20 koxów zjedzonych w ciągu 1 dnia w następnym dniu quest samo istnie znikł.
Sądze, że Błąd jest no po prostu nie do zakceptowania przez który długo dniowe robienie questów takich jak 10k killi jest nie możliwe i nie opłacalne.
O której godzinie wykonywałeś te questy?
Różnie robiłem 1 questa więc tak na prawde cały czas, a odbierałem go ponownie tak +- między 16-19
Chciałbym dodać że jak wybiore zadanie na koxy i ide na duele np: gapple,
zadanie sie samoistnie sie usuwa
(25-August-2022 18:38:53)Best napisał(a): [ -> ]Chciałbym dodać że jak wybiore zadanie na koxy i ide na duele np: gapple,
zadanie sie samoistnie sie usuwa

Nic dziwnego

[Obrazek: 2SHEmO8.png]
Czy nadal ten problem się pojawia, bo ostatnio coś aktualizowałem i więcej nie tykałem?
Nie zauważyłem, quest na koxy ostatnio zrobiłem a potem miałem inny quest to od 2 dni nie zniknął mi
Gdyby pojawił się ten błąd to napisz nowy wątek, póki co zamykam, co do zadania z koxami i refilami resetuje się, po wejściu na duela #antyfarming.
Przekierowanie