Jestem na etapie tworzenia coś w stylu "FAQ" czyli najczęściej zadawane pytania z odpowiedziami i tutaj chciałbym was prosić o pomoc w spisaniu pytań, które się powtarzają na trybie PVP CLASSIC z myślą o nowych graczach, którym poniekąd ułatwiłoby to życie. Wzór/kod np:
1. Pytanie: Jak stworzyć działkę? Odpowiedź: Użyj komendy /d losowa
2. Pytanie: Jak teleportować się na swoją działkę? Odpowiedź: Użyj komendy /d dom
etc.
Pytanie: „wie ktoś kiedy będzie wd?” Odpowiedz: „jutro… i tak od roku”

(31-July-2022 20:12:39)Swd12 napisał(a): [ -> ]Pytanie: „wie ktoś kiedy będzie wd?” Odpowiedz: „jutro… i tak od roku” 
Pytania dotyczące PVP CLASSIC, ja twórcą WD nie jestem więc nie udzielę Ci na to pytanie odpowiedzi, związku z tym proszę się kierować do szumielxd_, jak nie odpowiada no to cóż można i tak.
(31-July-2022 20:51:26)Trawsonek napisał(a): [ -> ] (31-July-2022 20:12:39)Swd12 napisał(a): [ -> ]Pytanie: „wie ktoś kiedy będzie wd?” Odpowiedz: „jutro… i tak od roku” 
Pytania dotyczące PVP CLASSIC, ja twórcą WD nie jestem więc nie udzielę Ci na to pytanie odpowiedzi, związku z tym proszę się kierować do szumielxd_, jak nie odpowiada no to cóż można i tak.
To taki żart, ale z drugiej strony często jacyś gracze wchodzą gdzieś na tryb i pytają się, czy coś postanowiono w sprawie wd. Może warto to przemyśleć ?
(31-July-2022 22:09:57)Swd12 napisał(a): [ -> ] (31-July-2022 20:51:26)Trawsonek napisał(a): [ -> ] (31-July-2022 20:12:39)Swd12 napisał(a): [ -> ]Pytanie: „wie ktoś kiedy będzie wd?” Odpowiedz: „jutro… i tak od roku” 
To taki żart, ale z drugiej strony często jacyś gracze wchodzą gdzieś na tryb i pytają się, czy coś postanowiono w sprawie wd. Może warto to przemyśleć ?
Gdybym odpowiadał za WD to udzielałbym odpowiedzi, a tak nie udzielę bo nic nie wiem w tej sprawie.
Jedyną osobą, która może to szumielxd_, bo tylko on ten tryb robi.
(31-July-2022 22:59:58)Trawsonek napisał(a): [ -> ] (31-July-2022 22:09:57)Swd12 napisał(a): [ -> ] (31-July-2022 20:51:26)Trawsonek napisał(a): [ -> ] (31-July-2022 20:12:39)Swd12 napisał(a): [ -> ]Pytanie: „wie ktoś kiedy będzie wd?” Odpowiedz: „jutro… i tak od roku” 
Gdybym odpowiadał za WD to udzielałbym odpowiedzi, a tak nie udzielę bo nic nie wiem w tej sprawie.
Jedyną osobą, która może to szumielxd_, bo tylko on ten tryb robi.
Mordo, ja to wiem xd. Nie oczekuje od ciebie przecież, żebyś odpowiadał, tylko tak chciałem zażartować akurat z sytuacji napiętego oczekiwania na powstanie nowej edycji.
1. Pytanie co jest najważniejsze na początku gry.
@Podbijam temat, za każde "sensowne pytanie*" można zgarnąć 50$ na trybie PvP Classic.
* - takie, które ma miejsce, związek z trybem oraz nie jest po prostu "troll pytaniem " etc.