Mam pytanie czy tryb GTA będzie jeszcze aktualizowany? Jest to naprawde bardzo fajny i ciekawy tryb ale gra na nim naprawdę mało graczy

Myślę że jeśli by się wprowadziło jakieś nowe bajerki to ten tryb by odżył

@UP Po co piszesz bezsensowne posty (nabite)?
Na GTA raczej większych nowości już nie będzie (może od czasu do czasu Banan coś poprawi i tyle)
Vad ma być wprowadzony klimat gta czyli ludzie (neutralni) których da się zabić. Jak ktoś grał kiedyś w gta to wie jak to wygląda
Tak będą naprawiane bugi związane z NPCtami & aktualizacje broni, misji. ,,Będą gangi jakieś chińskie Yakuza itp." ~SzybkiBanan
Aha to super

Może wtedy zacznie więcej osób grać

Faktycznie ktoś tam w jakimś wątku mówił że brakuje tego klimatu prawdziwego GTA

Zgadzam Się GTA to bardzo fajny trybik, ale są lagi przynajmniej u mnie. Gra tam bardzo malutki graczy i się nie da nic ciekawego robic
Oto słowa banana które otrzymałem na pw (ponieważ z nim rozmawiałem na pw na ten temat) "W nowym roku na pewno będę przerabiał ja całkowicie - policja w losowych miejscach, wojsko, gangi, calkowicie nowy system questow, masa masa nowych rezczy - tryb bedzie calkowicie inny, dlatego poprawianie obecnych bledow nie ma sensu gdy szykuje calkowite zmiany." Jeżeli kopiowanie i wklejanie na post treści wiadomości prywatnej jest zakazane to sory. Nie przerabiałem ani jednego słowa.